Biraz da nostalji yapalım! Hangi yıla dönmek isterdiniz?

İyide piyango değince yılbaşı bileti gibi sabit numaralı biletleri almayacaksın sayısal loto gibi oyunların sonuçlarını alıp o numaralı oynayacaksın. :)

O sonradan aklıma geldi hocamda düzenlemek istemedim. Bilet deyince direk akla gelen yılbaşı bileti diye öyle yazdım😅
 
Sorgulayacak kadar zengin bir ekonomiye sahip bir coğrafya da doğup hayvanlar tarafından ölmemek için örgütlendiğimiz zamanlarda rol oynamayı tercih ederdim merakım gereği geri kalan yy'lar benim için önem arz etmeyen "gençlerimizin'de ifade ettiği gibi cehennem"'den farksız.
 
2018 özellikle çek güzel gelirdi bana. Minecraft'da 1.13 yeni çıkmıştı o yıl. O zamanlar kuzenimin internet erişimi kısıtlıydı ve 1.13'de çok güzel Survival dünyamız vardı. Baya uğraşmıştık. Şimdi zevk vermiyor. 2016'da baya eğlenceli geçmişti. 2016 öncesi de o zamanlar 10 yaşımda anca olduğum ve hayatı toz pembe gördüğüm için güzel geçerdi.
 
2013-2014'e. İlk PC aldığım zamana. Laptop almak gibi bir enayilik ve laptopun içine etme gibi 2. seviye enayilikleri yapmazdım. Tabii geçmişteki beynimle şimdiki yer değiştirmezse.
 
Bana 2006-2009 falan çok samimi geliyor. Şarkısı, oyunu, insanı her şeyiyle böyle bir samimi geliyor bana o yıllar. Peki, sizin "hey gidi günler" dedikçe içlendiğiniz, özlediğiniz yıllar var mı? Herkesin vardır, bana özlediğiniz yılları nedenleriyle beraber açıklarsanız sevinirim.

Her yıl geçenkinden kötüydü sanırım hiçbirine dönmek istemezdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı