Birdenbire laptopun ekranı gitti ve dondu

peas6969

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bugün video izlerken birdenbire laptoputun ekranı gitti açma kapama düğmesi ve NumLock tuşunun ışıgı yanıyor ancak ne bilgisayar kapanıyor ne de NumLock tuşu çalışıyor dondu bildiğiniz acaba nasıl düzeltebilirim laptopta RTX 3060 ekran kartı ve Ryzen 5 5600H işlemci var.

Merhaba bugün video izlerken birdenbire laptoputun ekranı gitti açma kapama düğmesi ve NumLock tuşunun ışıgı yanıyor ancak ne bilgisayar kapanıyor ne de NumLock tuşu çalışıyor dondu bildiğiniz acaba nasıl düzeltebilirim laptopta RTX 3060 ekran kartı ve Ryzen 5 5600H işlemci var.
Eğer ekranın tak diye kararıp tamamen simsiyah olmasından bahsediyorsanız: CTRL+ALT+DELETE yapıp Görev Yöneticisine tıklayıp veya oluyorsa CTRL+SHIFT+ESC yapıp Görev Yöneticisini açıp Yeni görevi çalıştır'a tıklayıp "explorer.exe" yazarsanız düzelir diye düşünüyorum. CTRL+SHIFT+WINDOWS+B yaparsanız da ekran kartı yenilenir. Bu ikisi çözmezse maalesef ben de bilmiyorum. Aynı şeyi yaşamıştım ve servise göndermiştik, sonuç format olmuştu.

Teşekkürler yorumunuz için. Bilgisayarın şarjının bitmesiyle geri şarja taktıktan sonra açıldı. Neden böyle bir şey oldu anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı