Faiyaz Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #11 Bir şey yapamaz. Endişelenme genellikle ergenlerin yaptığı blöften ibaret dalga geçin bırakın.
iamDeniz Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 369 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F RTX 4060 16 GB RAM 180 Hz MSİ Monitör Cinsiyet Diğer Meslek Melancholia 30 Ocak 2024 #12 Faiyaz dedi: Bir şey yapamaz. Endişelenme genellikle ergenlerin yaptığı blöften ibaret dalga geçin bırakın. Genişletmek için tıkla... Hocam küfürlerin ss ini atıp duruyor dava acicam diyor
Faiyaz dedi: Bir şey yapamaz. Endişelenme genellikle ergenlerin yaptığı blöften ibaret dalga geçin bırakın. Genişletmek için tıkla... Hocam küfürlerin ss ini atıp duruyor dava acicam diyor
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 30 Ocak 2024 #13 iamDeniz dedi: Hocam küfürlerin ss ini atıp duruyor dava acicam diyor Genişletmek için tıkla... Dava açmaya yaşının yetip yetmediği bile meçhul. Hiç bir şey yapamaz. Amacı sadece sizi korkutmak.
iamDeniz dedi: Hocam küfürlerin ss ini atıp duruyor dava acicam diyor Genişletmek için tıkla... Dava açmaya yaşının yetip yetmediği bile meçhul. Hiç bir şey yapamaz. Amacı sadece sizi korkutmak.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.792 Çözümler 24 30 Ocak 2024 #14 iamDeniz dedi: Hocam küfürlerin ss ini atıp duruyor dava acicam diyor Genişletmek için tıkla... Bana da eğlence olur davayı açmanı bekliyorum de sonra da engelle gitsin.
iamDeniz dedi: Hocam küfürlerin ss ini atıp duruyor dava acicam diyor Genişletmek için tıkla... Bana da eğlence olur davayı açmanı bekliyorum de sonra da engelle gitsin.
Faiyaz Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #15 iamDeniz dedi: Hocam küfürlerin ss ini atıp duruyor dava acicam diyo Genişletmek için tıkla... korkutma amaçlı takma kafana
iamDeniz dedi: Hocam küfürlerin ss ini atıp duruyor dava acicam diyo Genişletmek için tıkla... korkutma amaçlı takma kafana