Biri telefonumu izleyebilir mi, yönetebilir mi?

umut iso

Hectopat
Arkadaslar telefonumu biri yönetebilir veya izleyebilir mi? Varsa belirtisi nedir?
Ben biraz paranoya bu konularda ama cevap verirseniz sevinirim. iPhone 6S.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iphone'ların genelde koruması yüksek oluyor, öle birşey olacağını sanmam.

CIA'nın bir zamanlar eski model iPhone'lara yaptığı bir iştir. Ancak şimdi öyle bir şey olacağını zannetmem.

TeamViewer İd'ini paylaşmadıysan yöneteceğini düşünmüyorum.

Görmediğiniz veya bilmediğiniz konu hakkında bu kadar net konuşmamak lazım diye düşünüyorum.

Androidde backdoor mümkün, macOS'ta daha rastlamadım diyebilirim.

Biz de bilmiyoruz ki tam olarak iPhone tarafını. Bir gün bir haber yazılıyor "Apple bilgileri CIA ile paylaşmıyor." diye sonraki gün tersini okuyorum. Okuduğum yer de genelde Trükçe kaynak olmuyor, ana vatanının haberlerinde durum bu iken bir şey diyemeyeceğim.

Ama CIA'e verdi bilgilerini diyelim ya da CIA seni izliyor, internette "bomba nasıl yapılır?" "ISIS destekçisi nasıl olunur?" gibi şeyler aratmadıkça seni umursamaz bir daha büyük ihtimal öyl bir şey aratmadığın sürece bakmazlar.

Başka bir kullanıcı da sana gönderdiği e-mail'e falan tıklamadıysan, siteden kapmadıysan kötü yazılım dert etme. Piyasadaki çoğu virüs Android ve Windows için yazıldığından dolayı da bu arada kapsan bile sıkıntılı olma ihtimali düşük.

Yani yetişkin filmini rahat rahat izle, VPN kullandığın sürece baban anlamaz.

Cevaplarınız için teşekkürler.
İnstagramda hiçbir bildirim yokken titredi telefonum korktum bende komik gelebilir ama instagramda titredi hiçbir bildirim yokken titredi diye telefonumu izleme yönetme imkanı varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…