Biriktirdiğim para ile ne almalıyım?

Ross

Femtopat
Daha fazla  
Evet, biraz saçma bir soru gibi gelebilir. Sizin de fikirlerinizi almak isterim. 1500 TL param var. Ya bu parayı biriktirip babamın yardımı ile yaz sonu hem sistem hem de 240Hz ekran alırken mi üstüne koyayım yoksa 2.000TL'ye G PRO X superlight alıp fareyi aradan çıkarmak mı daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence ilk olan. Hem yardım etmiş olursun.

1. seçenek, daha iyi.

Bence ilk olan. Hem yardım etmiş olursun.
Eğer o parayı sistem alırken kullanıyorsan ailenin durumu normal demektir. Yani her istediği ürünü hemen alamayan tarzdan. O zaman neden g pro x gibi lükse kaçıyorsunuz diye bir soru geldi aklıma. Eğer durumunuz bu ise mouse olarak daha bütçe dostu bir şey seçebilirsiniz.

Baban sistemi yardım etmesen de sana alacaksa, fareyi al. Baban sistemi alırken zorlanacaksa o kadar gereksiz bir fareye ihtiyacın yok.

İlk seçenek mantıklı gibi duruyor ama şöyle bir sıkıntı var ki bugün almak istediğiniz şeyi bir ay sonra alamaz hale geliyorsunuz yani fiyatlar günden güne artış gösteriyor. En basiti almayı düşündüğüm bir saat geçen ay 550 TL iken şuan 800 TL olmuş. Ancak ikinci seçenekte pek mantıklı değil gibi yani 2K mouse vereceğinize güzel bir mouse klavye veya mouse kulaklık gibi bir şey alabilirsiniz.

Babamın yardımı ile derken babasının da üstüne para eklemesinden bahsediyor.

Paranın hepsini babam verecek. Ben sadece biriktirdiğim kadarı ile vermeye çalışırım diye düşündüm.

Hocam babam büyük ihtimalle kredi çekecek. Ben profesyonellik için o fareyi seçmeyi düşündüm.

1 fareye o kadar para verilmez ya. Vallahi 10 TL'lik ofis mouse kaç senedir beni götürüyor. Kardeşim gitti 150-200 TL mouse aldı, hiçbir şey anlamadım Mouse'dan.

O kadar Uber bir fareye birçok kişinin ihtiyacı yok. 1.500 lira sistemde SSD olarak tercih edilirse fark yaratabilir.

Ben profesyonellik için o fareyi seçmeyi düşündüm.

Haklısınız hocam. Kulaklığım ve klavyem iyi sayılır. Ben profesyonellik için o fareyi seçmeyi düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…