Birincil Vega 8'i devre dışı bırakıp ikincil RX 570'i kullanmak

beratkhu

Hectopat
Toplama PC kullanıyorum ve birincil ekran kartım Vega 8 ama RX570 ekran kartım var. Eskiden sadece RX570'i kullanıyordum Windows güncellemesinden sonra Vega8'i kullanmaya başladı. Aygıt yöneticisinden Vega8'i devre dışı bırakıp RX570'i kullansam olur mu?

Toplama PC kullanıyorum ve birincil ekran kartım Vega 8 ama RX570 ekran kartım var. Eskiden sadece RX570'i kullanıyordum Windows güncellemesinden sonra Vega8'i kullanmaya başladı. Aygıt yöneticisinden Vega8'i devre dışı bırakıp RX570'i kullansam olur mu?

Öyle yapmanı önermem masaüstü çözünürlüğü değişir tavsiyem oyun içinden ayarlamanız ya da AMD Denetim Masası'ndan değiştirmeniz.

Sisteminiz masaüstü ise harici kart takıldığında BIOS dahiliyi kapatması lazım.
Eğer açıksa BIOS'tan kapatabilirsiniz dahili kartı.

Aygıt yöneticisinden kapatmak işe yaramaz.

Öyle yapmanı önermem masaüstü çözünürlüğü değişir tavsiyem oyun içinden ayarlamanız ya da AMD Denetim Masası'ndan değiştirmeniz.

AMD'nin driverından denedim ama hiçbir çözüme ulaşamadım.
Sisteminiz masaüstü ise harici kart takıldığında BIOS dahiliyi kapatması lazım.
Eğer açıksa BIOS'tan kapatabilirsiniz dahili kartı.

Aygıt yöneticisinden kapatmak işe yaramaz.

Biraz daha açabilir misin BIOS konusunda cahilimde.

AMD'nin driverından denedim ama hiçbir çözüme ulaşamadım.

Biraz daha açabilir misin BIOS konusunda cahilimde.

Konuyu inceleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı