psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 25 Kasım 2018 #1 Birine mesaj atmak ne işe yarıyor? Ne için kullanıyoruz? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2018
Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 825 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2018 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://giphy.com/XNX9uw7fykn5e
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://giphy.com/XNX9uw7fykn5e
Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2018 #3 Bilmiyorum kaçıncı yüzyıldayız.
whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.544 Çözümler 2 Yer Linkin Park 25 Kasım 2018 #4 psdkgo dedi: Birine mesaj atmak ne işe yarıyor? Ne için kullanıyoruz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... "Lan Batu LoL gel vurmuyim kafana"
psdkgo dedi: Birine mesaj atmak ne işe yarıyor? Ne için kullanıyoruz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... "Lan Batu LoL gel vurmuyim kafana"
Guts Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 1.827 Çözümler 5 25 Kasım 2018 #5 Birini arayıp konuşurken konu bulamadığımız için olabilir mi?
Octagon Hectopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 664 25 Kasım 2018 #6 psdkgo dedi: Birine mesaj atmak ne işe yarıyor? Ne için kullanıyoruz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yüzüne bile bakmadığın bir insana ihtiyacın olmuşsa mesaj atarsın. Haberleşmek de bir seçenek.
psdkgo dedi: Birine mesaj atmak ne işe yarıyor? Ne için kullanıyoruz? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yüzüne bile bakmadığın bir insana ihtiyacın olmuşsa mesaj atarsın. Haberleşmek de bir seçenek.
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 25 Kasım 2018 #7 En son yazdigim mesaj ''benimle cikar misin?'' yanit: ''HAYIR''.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 25 Kasım 2018 #8 Guts dedi: Birini arayıp konuşurken konu bulamadığımız için olabilir mi? Eki Görüntüle 346669 Genişletmek için tıkla... Yani takılmak için. Peki orda yazım kurallarından uyarı yiyor muyuz?
Guts dedi: Birini arayıp konuşurken konu bulamadığımız için olabilir mi? Eki Görüntüle 346669 Genişletmek için tıkla... Yani takılmak için. Peki orda yazım kurallarından uyarı yiyor muyuz?
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 25 Kasım 2018 #9 humasettinozlecik dedi: En son yazdigim mesaj ''benimle cikar misin?'' yanit: ''HAYIR''. Genişletmek için tıkla... Technopath'ta çıkma teklifi mi ettin.
humasettinozlecik dedi: En son yazdigim mesaj ''benimle cikar misin?'' yanit: ''HAYIR''. Genişletmek için tıkla... Technopath'ta çıkma teklifi mi ettin.
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 25 Kasım 2018 #10 psdkgo dedi: Technopath'ta çıkma teklifi mi ettin. Genişletmek için tıkla... Oyle birsey yapsam yanit evet olur du diye dusunuyorum. Sevdigim kıza yaptım tabiki. Teklifi ettigimde sevgilisi yoktu, teklifi yaptım ve ertesi gun... Dosya Ekleri WhatsApp Image 2018-11-25 at 21.30.21.jpeg 137,9 KB · Görüntüleme: 112
psdkgo dedi: Technopath'ta çıkma teklifi mi ettin. Genişletmek için tıkla... Oyle birsey yapsam yanit evet olur du diye dusunuyorum. Sevdigim kıza yaptım tabiki. Teklifi ettigimde sevgilisi yoktu, teklifi yaptım ve ertesi gun...