E Ege3558 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #1 Merhaba, ben telefondan birini aradığım zaman o kişiye özel numara olarak gözüktüğüm söylendi. Başka kişiler içinde denedim ama aynı şekilde oluyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2025
Merhaba, ben telefondan birini aradığım zaman o kişiye özel numara olarak gözüktüğüm söylendi. Başka kişiler içinde denedim ama aynı şekilde oluyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm B B batuhan demir yıldız 20 Ocak 2025 Operatörün uygulamasında özel numara ayarını değiştirerek veya operatörünü arayarak kapatabilirsin. İkisinde de özel numara ayarı açık değilse telefon uygulamasının numara durumu ayarını değiştirerek kapatabilirsin.
Operatörün uygulamasında özel numara ayarını değiştirerek veya operatörünü arayarak kapatabilirsin. İkisinde de özel numara ayarı açık değilse telefon uygulamasının numara durumu ayarını değiştirerek kapatabilirsin.
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #2 Operatörün uygulamasında özel numara ayarını değiştirerek veya operatörünü arayarak kapatabilirsin. İkisinde de özel numara ayarı açık değilse telefon uygulamasının numara durumu ayarını değiştirerek kapatabilirsin. Son düzenleme: 20 Ocak 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Operatörün uygulamasında özel numara ayarını değiştirerek veya operatörünü arayarak kapatabilirsin. İkisinde de özel numara ayarı açık değilse telefon uygulamasının numara durumu ayarını değiştirerek kapatabilirsin.