Antidepressant
Femtopat
Takma kafaya yat uyuLafın gelişi söylüyorum hocam. Zaten kızlarla pek aram yok tanıdıklarımın tümü erkek. O yüzden erkek olduğunu düşünüyorum.
Takma kafaya yat uyuLafın gelişi söylüyorum hocam. Zaten kızlarla pek aram yok tanıdıklarımın tümü erkek. O yüzden erkek olduğunu düşünüyorum.
Heavy Rain oyununu bilir misinizDediğim gibi her sabah okula gittiğimde Sıramda farklı bir origami buluyorum ve üzerinde "?" yazıyor. Senenin başından beri böyle. Sınıf hocamıza söylemiştim kameralarda birinin bizden önce girdiğini görememişler. Bir gün sınıfa girmeyip sabahın köründe dış camdan koridoru izledim ve kimseyi görmedim. Sınıfa da ilk ben girdim ve yine de sıramın üzerinde origami vardı. Biri bana fena taktı sanırım. Sanki gizli ajan mübarek kimse bulamadı. Kim olduğunu nasıl bulabilirim?
Onu bizim kadın hocaya yapsalar sınıfca okuldan atılırdık.Uydurmuyorum. Ortaokulda hocanın oturduğu sandalyeye şey resmi çizmişlerdi. Hoca görmedi oturdu.
Bizim sınıftakiler hocam oturduğunuz sandalyeye biri birşey çizmiş dedi. Hoca baktı güldü tekrar oturdu üstelik hocada kadındı.
Nasıl yani. Okulda kameralar oluyor ki?Okulda kamera olması garip değil mi?
Hocam zaten okul bitiyor. Az kalmış.