Birisi okul sıramın üzerine sürekli origami bırakıyor

berkecelikk

Hectopat
Katılım
31 Aralık 2020
Mesajlar
1.466
Çözümler
3
Yer
İstanbul
Dediğim gibi her sabah okula gittiğimde Sıramda farklı bir origami buluyorum ve üzerinde "?" yazıyor. Senenin başından beri böyle. Sınıf hocamıza söylemiştim kameralarda birinin bizden önce girdiğini görememişler. Bir gün sınıfa girmeyip sabahın köründe dış camdan koridoru izledim ve kimseyi görmedim. Sınıfa da ilk ben girdim ve yine de sıramın üzerinde origami vardı. Biri bana fena taktı sanırım. Sanki gizli ajan mübarek kimse bulamadı. Kim olduğunu nasıl bulabilirim?
 
Bir tanesini çantama koymuşum:

Kızlardır ben lisedeyken bana kafayı takan bir kız vardı arkadaşlarıyla beraber sürekli çantama notlar koyardı ergenlik işte geçti gitti hepsi :)

Hocam senenin başından beri mi takar biri. Ciddi bir mesele olduğunu düşünüyorum biriyle problemim de yok.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20220523_010134.jpg
    IMG_20220523_010134.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 234
Bana biraz Prison Break izlemiş gibi geldi. Onda da michael her yere origami bırakıyordu. Ama kim koskoca 1 sene bir dizinin etkisi altında kalabilir ki?

Prison Break aklıma gelmemişti... Ama yine de iyi yani origami, soru işareti falan hem sanatsal hem gizemli. Eşantiyon defterden yamuk yumuk yırtılmış bir sayfaya aşırı kötü el yazısıyla arabesk şeyler ve keleş falan çizip koyabilirdi de.
 
Dediğim gibi her sabah okula gittiğimde sıramda farklı bir origami buluyorum ve üzerinde "?" yazıyor. Senenin başından beri böyle. Sınıf hocamıza söylemiştim kameralarda birinin bizden önce girdiğini görememişler. Bir gün sınıfa girmeyip sabahın köründe dış camdan koridoru izledim ve kimseyi görmedim. Sınıfa da ilk ben girdim ve yine de sıramın üzerinde origami vardı. Biri bana fena taktı sanırım. Sanki gizli ajan mübarek kimse bulamadı. Kim olduğunu nasıl bulabilirim?

Sat para kazan işte ne güzel.
 
Okul çıkışı okuldan çıkarken biri seni korkutmak için koyuyor olabilir ya da temizlik görevlisi okuldan sonra koyuyor olabilir. Temizlik görevlisi neden böyle bir şey yapsın ki zaten asgari ücretle geçinmeye çalışıyor derdi başından aşkın, bi de origami yapıp çocuk çocuk işlere mi bulaşacak? O yüzden cinler yapmış olabilir.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı