Birisi WhatsApp Web hesabına giriyor

Magnetar

Hectopat
Bağlı cihazlarda bana ait olmayan bir Windows cihazı görüyorum. WhatsApp Web üzerinde kendi bilgisayarımda açmaya çalıştığımda başka pencerede açık uyarısı ile karşılaşiyorum. Kim nasıl WhatsApp Web'ime girebilir ve bunu nasıl çözebilirim? Başka hiçbir yerde whatsapp webime girmedim eminim.

Bağlı cihazlarda bana ait olmayan bir Windows cihazı görüyorum. WhatsApp Web üzerinde kendi bilgisayarımda açmaya çalıştığımda başka pencerede açık uyarısı ile karşılaşiyorum. Kim nasıl WhatsApp Web'ime girebilir ve bunu nasıl çözebilirim?
Windows + Tab ile açık masaüstülerinizi kontrol edin. Belki kendi WhatsApp Web'inizdir. "başka pencerede açık" uyarısı aynı cihazda farklı bir sekmede açık olduğunda verilen bir uyarı

Bağlı cihazlarda bana ait olmayan bir Windows cihazı görüyorum. WhatsApp Web üzerinde kendi bilgisayarımda açmaya çalıştığımda başka pencerede açık uyarısı ile karşılaşiyorum. Kim nasıl WhatsApp Web'ime girebilir ve bunu nasıl çözebilirim?

Bir yerde açık bırakmadıysan kimse girememeli.

Kontrol ettim sadece tek bir sekme var
telefonunuz üzerinden tarayıcıyı kontrol edin. belki farklı tarayıcıda açık bırakmışsınızdır. en kötü o cihazdan çıkış yapıp kendiniz tekrar girin

telefonunuz üzerinden tarayıcıyı kontrol edin. belki farklı tarayıcıda açık bırakmışsınızdır. en kötü o cihazdan çıkış yapıp kendiniz tekrar girin
Benim cihazım dışında yabancı bir Windows gözüküyor son görülme bugun 00.22 fakat ben bilgisayarımdan 20 güne yakındır girmiyorum altta kendi cihazımi da görüyorum son görülme olarak tesadüfen telefonda bağlı cihazlar kısmından farkettim

Hocam düşünüyorum da mümkünatı yok bir güvenlik kodu bir şey veya QR kod kesin lazım.
Bir tür yazılım ile yapılabilir mi erişmek isteyen birisi tarafından herhangi bir bağlantıya tıklayarak ya da bir şekilde bazı verileri elde ederek?

Benim cihazım dışında yabancı bir Windows gözüküyor son görülme bugün 00.22 fakat ben bilgisayarımdan 20 güne yakındır girmiyorum altta kendi cihazımi da görüyorum son görülme olarak tesadüfen telefonda bağlı cihazlar kısmından fark ettim.

Bir tür yazılım ile yapılabilir mi erişmek isteyen birisi tarafından herhangi bir bağlantıya tıklayarak ya da bir şekilde bazı verileri elde ederek?

Hocam o konuda maalesef bilgim yok.

Hocam hepsinden çıkış yapın sadece kendi tarayıcınızdan giriş yapın. Toplamda 4 bilgisayara kadar izin veriliyor. Qr kod ve telefondan size kod gönderilerek girildiği için hiçbir güvenlik açığı bulunmuyor herhangi bir kod paylaşmadıysanız telefonunuzda virüs yoksa bu imkansız. Tüm cihazlardan çıkış yaptıktan sonra durumu tekrar gözlemleyin. Eğer sizin adınıza bir mesaj atma gibi bir durum yoksa çok da kafaya takmayın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı