T The night joker Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 660 Çözümler 1 29 Şubat 2024 #1 MSÜ KHO düşünüyorum pazartesi günü birisine hakaret davası açacağım bu durum MSÜ için hernahgi bir sorun teşkil eder mi?
MSÜ KHO düşünüyorum pazartesi günü birisine hakaret davası açacağım bu durum MSÜ için hernahgi bir sorun teşkil eder mi?
Mamığ Centipat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 101 Çözümler 1 Yer Kahramanmaraş 29 Şubat 2024 #2 Sanmam. Davayı siz açıyorsunuz sonuçta. En fazla mülakata etki eder. Uzman değilim tabii.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.059 Makaleler 15 Çözümler 484 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Şubat 2024 #3 Yasal haklarınızı kullanmanız sizin zararınıza olan bir şey olmayacaktır.
Recublerce Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 430 Çözümler 4 29 Şubat 2024 #4 Bir bilgim yok. Ancak mülakatlarda güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının yapıldığını göz önünde bulundurun.
Bir bilgim yok. Ancak mülakatlarda güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının yapıldığını göz önünde bulundurun.
Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 29 Şubat 2024 #5 The night joker dedi: MSÜ KHO düşünüyorum pazartesi günü birisine hakaret davası açacağım bu durum MSÜ için hernahgi bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Bir de onunlamı uğraşacaksın gereksiz şeyleri kafaya takmaya gerek yok.
The night joker dedi: MSÜ KHO düşünüyorum pazartesi günü birisine hakaret davası açacağım bu durum MSÜ için hernahgi bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Bir de onunlamı uğraşacaksın gereksiz şeyleri kafaya takmaya gerek yok.
2 294749 Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 407 29 Şubat 2024 #6 Çok büyük bir olay değilse bence yapmayın, her şeyden eleyebiliyorlar.
UmutMelihAkyol Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.466 Makaleler 9 Çözümler 168 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2024 #7 The night joker dedi: MSÜ KHO düşünüyorum pazartesi günü birisine hakaret davası açacağım bu durum MSÜ için hernahgi bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Hayır engel olmayacaktır. Size hakaret edilmiş ve siz de hakkınızı savunarak dava açıyorsunuz. Engel değil.
The night joker dedi: MSÜ KHO düşünüyorum pazartesi günü birisine hakaret davası açacağım bu durum MSÜ için hernahgi bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Hayır engel olmayacaktır. Size hakaret edilmiş ve siz de hakkınızı savunarak dava açıyorsunuz. Engel değil.
Fonksiyonlar Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Şubat 2024 #8 Onlinedan yediğin küfüre açıcaksan açma derim böyle entelleri mi askere alacağız gibi düşünebilirler. En azından ben öyle düşünürdüm. Ama gündelik hayatta veya tanıdığın biriyle olan whatsapta konuşmanızdan yemişsindir orası ayrı.
Onlinedan yediğin küfüre açıcaksan açma derim böyle entelleri mi askere alacağız gibi düşünebilirler. En azından ben öyle düşünürdüm. Ama gündelik hayatta veya tanıdığın biriyle olan whatsapta konuşmanızdan yemişsindir orası ayrı.
Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 29 Şubat 2024 #9 UmutMelihAkyol dedi: Hayır engel olmayacaktır. Size hakaret edilmiş ve siz de hakkınızı savunarak dava açıyorsunuz. Engel değil. Genişletmek için tıkla... Girdiği gibi elenen insanlar gördüm ne de saçma bir şey ile uğraşırsınızki riske atmaya gerek yok.
UmutMelihAkyol dedi: Hayır engel olmayacaktır. Size hakaret edilmiş ve siz de hakkınızı savunarak dava açıyorsunuz. Engel değil. Genişletmek için tıkla... Girdiği gibi elenen insanlar gördüm ne de saçma bir şey ile uğraşırsınızki riske atmaya gerek yok.