Biriyle ilk sohbette ne söylenmeli?

Fikrini belirtir geçersin. Yani bomboş bir yorum ile hem konuyu kirletir, hem de yorumun önemsenmez. Konu sahibi verdiği detayda aynı şehirdeyiz diye bir şey diyor mu . Bayağı da çözüme yönelik mesajın var gerçekten. Bilip bilmeden konuşmak, asıl soruya cevap vermemek.

relax

Tamam be birader ne caz yaptın ya. Birşey söylediğin de yok ki papağan gibi aynı cümleyi yazarak konuyu kirletiyorsun anca. Sanki ben atlayıp da illa fikrimi belirtip konuyu kirlettim, durduk yerde keko gibi "hayırdır birader ne emoji attın" diye ağzımdan zorla laf alan sizsiniz. Tamam hadi sen haklı ol en akıllı sen ol da kapansın bu konu.

Ben öyle bir şey demedim, başkasının sana dediği laf beni ilgilendirmez. Daha söylediğin şeylere kendin bile inanmıyorsun, ve uygulamıyorsun. Çelişme . Ne detaya baktığın var ne çözüm bir mesajın. Bence bir kendin öğren de sonra anlat.

Dostum gerçekten çok doğru söylüyorsun, özel hayatımı, işimi gücümü boşverip burada çözüm olarak işaretlenme peşinde koşmadığım için ve hiçbir değeri olmayan forum puanlarını toplamakla uğraşmadığım için fikirlerimin hiçbir önemi yok. Bu davranışım söylediklerimle çelişiyor, beni çok fena faka bastırdın. Tebrik ederim.

Mesajı ve çözümleri olsa ne olur millet işini gücünü bırakacak burada çözüm mu bakacak veya mesajlara mı bakacak ne alakası var bununla?

Mesajı ve çözümleri olsa ne olur millet işini gücünü bırakacak burada çözüm mu bakacak veya mesajlara mı bakacak ne alakası var bununla?

Bu konudaki yazdıklarından bahsediyorum, kimsenin çözüm peşinde koştuğu yok. Çözüm odaklı bir mesajı yok konuda.

Bana soracaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…