Birleştirilmiş 2 HDD çıkarılsa veri kaybı olur mu?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Elimde iki adet WD Blue 1TB HDD var ve ben bunları birleştirip tek bir disk olarak kullanıyorum. Yakın zamanda SSD değiştirmeyi düşünüyorum fakat eski SSD'den yenisine verileri aktarırken bir adet daha SATA kablosuna ihtiyacım olacak. Şimdi ben geçici olarak bu iki HDD'yi tamamen söksem bilgisayardan, kabloyu alıp işimi hallettikten sonra eskisi gibi geri taksam veri kaybı yaşar mıyım, yoksa eskisi gibi kullanmaya devam edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Michael Scofield kardeşim, sorum şu sana 2 diski tek disk olarak mı kullanıyorsun daha yüksek hızlara çıkmak için ?
Yukarda bahsettiğim gibi disk yönetiminden iki diski birleştirdim, sorunsuz kullanıyorum. Amacım yüksek hıza çıkmak ta değil iki farklı disk bölümü yerine bütün belgeleri bir arada tutmak. Bu yöntemde de aynı portlara taktığımda sıkıntı olmaz değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı