Bisiklet aktarıcı önerisi

asiloskis

Centipat
Merhaba ben bisiklet sürerken vites değiştirirken vites atıyor gibi oluyor bir saniyeliğine ve internetten arattım, eğer doğru baktıysam arka aktarıcıdan dolayı olabilirmiş ama emin değilim beni bilgilendirirseniz sevinirim ve önerdiğiniz bir parça modeli var mıdır? Bisikletim: Mounty roccia 26 jant 21 vites.

Aktarıcının ayarlarıyla ilgilidir muhtemelen. Yeni aktarıcı alacaksanız Shimano tourney veya altus bakabilirsiniz.

Üzerindeki vidalar ile aktarıcıyı ayarlayın veya ayarlatın. İlla aktarıcı değiştirecekseniz Shimano Tourney öneririm.
@S54337 hocam kusura bakmayın, hemen hemen aynı olmuş mesajlar.

Üzerindeki vidalar ile aktarıcıyı ayarlayın veya ayarlatın. İlla aktarıcı değiştirecekseniz Shimano Tourney öneririm.

Tansiyonu yanlış yaparsa zincirler elinde kalır 😃 Uzman yapması uygundur.

13 yıldır Tourney var ağzında ve bana mısın demedi.

Bende de 8 yıldır Tourney var set halinde, zincir kopması, halat değişimi(halat paslanmış) dışında bisikletçiye adımımı atmadım.

Sıkıntı yok hocam aynı şeyi yazmanız daha bile iyi olmuş konu sahibinin fikir sahibi olabilmesi açısından.

Merhaba ben bisiklet sürerken vites değiştirirken vites atıyor gibi oluyor bir saniyeliğine ve internetten arattım, eğer doğru baktıysam arka aktarıcıdan dolayı olabilirmiş ama emin değilim beni bilgilendirirseniz sevinirim ve önerdiğiniz bir parça modeli var mıdır? Bisikletim: Mounty roccia 26 jant 21 vites.

O bisikeltte bu durum gayet normaldir. O bisiklete masraf etmeyin. Bodur eşşek gibi kullanın gitsin. Kırılmadığı sürece devam. Yeni aktarıcı gereksiz.

Bende de 8 yıldır Tourney var set halinde, zincir kopması, halat değişimi(halat paslanmış) dışında bisikletçiye adımımı atmadım.

Bütün bakımı kendim yaparım ama şu akort ayarını beceremedim hala. Göbekleri falan bakımı, sökümü, kopan tel değişim, vites tansiyon ayarlarını falan hallediyorum ama akort ayarına bir türlü alışamadım.

Aktarıcının ayarlarıyla ilgilidir muhtemelen. Yeni aktarıcı alacaksanız Shimano tourney veya altus bakabilirsiniz.

bilgiler için teşekkür ederim.

Bende microshift adventx aktarıcı var. Aktarıcının kilitleme özelliği var. Kullandığımdan beri kilitli ve nasıl açacağımı bilmiyorum. Kilitli olmasının bir zararı var mı ve zincir atsa falan nasıl açacağım kilidi bilen biri anlatabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı