Bisiklet kadrosu nasıl boyanır?

egezztrk

Hectopat
Daha fazla  
Bisikletimin kadrosunu sprey boya ile boyamayı düşünüyorum fakat kadromun yüzeyi matt olduğu için boya tutmaz diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Bisikletimin kadrosunu sprey boya ile boyamayı düşünüyorum fakat kadromun yüzeyi matt olduğu için boya tutmaz diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Su zımparası ile zımparala ve yüzeyi mazot ile temizle, spreyi eşit miktarda toz olmayan ve rüzgar olmayan bir ortamda sık. Boyayı kuruması için bir gün beklet ve ardından vernik ile boyanan yüzeyi kapat. Verniğin kuruması için bir gün bekle ve kuruduğu zaman nemli bir bez ile kadroyu temizle.

Artık hazır 👍🤭

Ufak bir not: neon simleri vernik ile karıştırırsan harika bir görünüm elde edersin, isteğe göre parlak ya da mat vernik uygulayabilirsin 😗

Su zımparası ile zımparala ve yüzeyi mazot ile temizle, spreyi eşit miktarda toz olmayan ve rüzgar olmayan bir ortamda sık. Boyayı kuruması için bir gün beklet ve ardından vernik ile boyanan yüzeyi kapat. Verniğin kuruması için bir gün bekle ve kuruduğu zaman nemli bir bez ile kadroyu temizle.

Artık hazır 👍🤭

Ufak bir not: neon simleri vernik ile karıştırırsan harika bir görünüm elde edersin, isteğe göre parlak ya da mat vernik uygulayabilirsin 😗
Bisikletin parçalarını sökmeden yapabilirmiyiz bunu çünkü kurulumunu bilmiyorum.

Bütçeniz varsa sanayide boyacıya verin fırında boyasın saygılar.
Ortalama nekadar tutar?

Artık hazır 👍🤭

https://www.trendyol.com/akcali/met...7058/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=215276 Bu sprey boyalar ile boyanır mı sizce?

Bisikletin parçalarını sökmeden yapabilir miyiz bunu çünkü kurulumunu bilmiyorum.

Ortalama ne kadar tutar?

Olur olmasına ama düzgün olmaz.

180'lik bir metal zımparası alıp güzelcene zımparalıyorsun, ardından güzel bir şekilde astarını atıyorsun, sonrasında pürüzler varsa ince bir su zımparası ile pürüzleri giderip üzerine istediğin renk boyanı atıyorsun. Üzerine ince bir vernik attın mıydı bitti.

Ne kadar tutar dersen aşağı yukarı 1000₺ civarı tutabilir. Onun yerine git sanayiye istediğin rengi ve parçaları ne kadara boyayabileceklerini sor. 2 kutu boya yetti diyelim 400₺, astar 200 etti 600. vernik 100₺ civarı oldu sana 700.

Boya yetmedi astar yetmedi derken 1000'i bulabilir.

Bir bisikletçi de bisikleti parçalattır götür sanayide boyattır al toplattır sür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı