Bisiklet mi scooter mı mantıklı?

brhmlpy

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, iş yerim evime 5 km uzakta. Araç alacak bütçem yok ama toplu taşıma kullanmak istemiyorum. Maks 40-50 bin bandına çıkabiliyorum. En azından e bike veya scooter alayım diye düşündüm ama B ehliyetim var -50cc bir şey alabilirim. O yüzden e bikelara merak saldım.
Sizce mantıklı mı?

Ayrıca Malatyadayım burası depremden dolayı komple inşaat, bisiklet kullanmak zor olur mu sizce?

Kendime şöyle artı eksi listesi yaptım;
Motor alsam
+ Daha kullanışlı olabilir daha çok hız, iki kişi olarak da kullanabilirim en azından gündelik işler için. Ayrıca ufak da olsa bagaj şansım olur, bir de bisiklete göre daha çok saygı görür belki trafikte.
- Ama bu bütçeyle alacağım motorlar sorun yaşatır diyorlar sürekli servise götürtür diyorlar çekindim. Ayrıca motorun bisiklete göre daha çok bakımı olur gibi. Ayrıca bisikletten daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum bir açıdan.

Bisiklet alsam
+ Günlük işimi görür amacım sadece işe git gel olacağı için. Katlayıp evde şarj edebilirim. Dandik bir motordansa daha sağlam bir elektrikli bisiklet alabilirim.
- İki kişilik kullanımı zor olur. Arkaya minder vs de işe yaramaz gibi. Bagaj imkanı yok. Yorucu olabilir, motor gibi eforsuz kullanamam.

Ayrıca ikisi de kışın kullanılmaz her türlü toplu taşımaya geçicem araba bütçem olana kadar. Sizce ne yapayım var mı tavsiyeniz? Ben bisikleti mantıklı buluyorum ama.

Bence de öyle gibi hocam. Peki öneriniz var mıdır hangi modeller iyi? Katlanabilir olursa daha iyi olur çünkü apartmanda koyacak yer yok zaten 1.kattayım çıkartabilirim evde şarj ederim en azından.

50cc Benzinli Scooter önerebilirim

Hocam 50 CC bir CG alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…