Bisiklet sürmeye başlama hikayeniz ve ilk bisikletiniz

Hikayesi yok, çocukluk isteği bir bisiklet hayalimiz vardı.
IMG_20110913_200659.jpg

Elektrik direğine çarparak,çöp kutusuna çarparak 2 saat boyunca düşe kalka,düşe kalka öğrendim. İlk bisikletim çok kalitesizdi gerçekten OYAMA diye bir marka olması lazımdı 20 Jantdı ve 7.vitese geçince zincir atıyordu. Ama ben yine de bisiklet sürmeyi çok seviyordum o zamanlar.

4 sene önce başladım bu spora. 13 yaşında bir bisikletim olmuştu. Bir tanıdığımız vermişti ama markasını hatırlamıyorum. Şehirde (Bandırma'da) her yeri geziyordum. Çok bisiklet değiştirdim. En son sattığım bisiklet NG650 MD idi. Şu an kullandığım bisiklet ise Salcano İnsomnia 2017. 29 jant ölçüsünde.

İlk bisikletim Bianchi markaydı. Çocukken 6-7 yaşlarında sürmeye başlamıştım bisikleti. 4 tekerlek ile başlamıştım, sonra bir ara 2 tekere düşürttürmüştüm. Başlarda sürmeye alışamasamda uzun çalışmalar sonucu 2 tekere alışmıştım. Ellerim hep kollarındaki lastiklerden siyah siyah lastik olurdu. Her eve geldiğimde duşa girerdim direk. Sokakta arkadaşlarla kim daha hızlı yarışı yapardık. Güzel zamanlardı. Yaklaşık 10 yaşıma kadar bisiklet sürdüm. Daha da sürmedim ve sürmeyi düşünmüyorum. Hobiler güzeldir fakat benim hobim başka yönde. Cosplay. Evet cosplay yapma isteği yaklaşık 1 hafta önce başladı. İnşallah yolumda başarılı olurum. :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı