Bisiklet vites atarken zincir atıyor

umuskaal

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 4790
rx580 8GB OC
ddr4 8X2 RAM
asus a 81mdr2.0 anakart
Meslek
Mutfak Şefi
Merhaba 21 vites bisiklet kullanıyorum. Şimdi en büyük dişli arka taraftaki 1. vites oluyor l harfine en yakın olana getiriyorum. Pedalı 2 tur çevirince zincir atıyor ama 2.inci viteste ve 3-4-5-6-7'da böyle sorun yaşamıyorum. Nasıl çözerim acaba?

Merhaba 21 vites bisiklet kullanıyorum. Şimdi en büyük dişli arka taraftaki 1. vites oluyor l harfine en yakın olana getiriyorum. Pedalı 2 tur çevirince zincir atıyor ama 2.inci viteste ve 3-4-5-6-7'da böyle sorun yaşamıyorum. Nasıl çözerim acaba?

Aktarıcının orada küçük bir tel ile ayarı yapılıyor aslında. YouTube'dan videolarını izleyip kendin deneyebilir ya da bisikletçiye yaptırabilirsin.

Aktarıcının orada küçük bir tel ile ayarı yapılıyor aslında. YouTube'dan videolarını izleyip kendin deneyebilir ya da bisikletçiye yaptırabilirsin.
Bisikletten hiç anlamiom hocam Ya Küçükken surerdim ama artık pek ilhim yok simdi heveslendim falan Oyuzden

Vites ayarı yaptırın.
Nasıl yapcam Bisikletçi oturduğum yerde çok yok anca 1 saatlik yol bisikletle gitsemmi gitmesemmi bilemedim açıkçası

Bisikletten hiç anlamiom hocam Ya Küçükken surerdim ama artık pek ilhim yok simdi heveslendim falan Oyuzden

Nasıl yapcam Bisikletçi oturduğum yerde çok yok anca 1 saatlik yol bisikletle gitsemmi gitmesemmi bilemedim açıkçası
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube'da videoları mevcut birkaç kere denedim fakat doğru orantıyı tutturamadım ben götürmeniz iyi olur.

Bisikletten hiç anlamiom hocam ya küçükken surerdim ama artık pek ilhim yok simdi heveslendim falan o yüzden.

Nasıl yapacağım bisikletçi oturduğum yerde çok yok anca 1 saatlik yol bisikletle gitsemmi gitmesemmi bilemedim açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı