Bisikletin ederi ne kadardır?

KaanKalay2121

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, görseldeki bisikleti almayı düşünüyorum. Sizce kaç TL eder?
Özellikleri: Hassns ön ve arka göbek seti, karbon frenler, ön Shimano MT200 disk fren, Zoom maşa, wake gidon boğazı ve gidon.
Bisikletin fotoğrafı:

bisikşet.PNG

Not: Arka jantıda sonradan değiştirmiş.

Merhaba arkadaşlar, görseldeki bisikleti almayı düşünüyorum. Sizce kaç TL eder?
Özellikleri: Hassns ön ve arka göbek seti, karbon frenler, ön Shimano MT200 disk fren, Zoom maşa, wake gidon boğazı ve gidon.
Bisikletin fotoğrafı:

Eki Görüntüle 2312185

Not: Arka jantıda sonradan değiştirmiş.

Toplama bisiklet mi yoksa marka modeli vs var mı?

Toplama bisiklet diye biliyorum. @Denizius124

Hocam gördüğüm kadarıyla ön disk arka değil bir sürüş isteyin sürün bisikletçiye götürüp bir kontrol etmesini isteyin
Parçalara kabaca interneten baktığımda 10k tutuyor ya da tutmuyor fakat eskisi gibi piyasayı bilmediğimden pahalı mı baktım bilmiyorum parçaları araştırın bisikleti sürüp deneyin herhangi bir yoksa ortalama parçaların tuttuğu bir fiyat verebilirsiniz.

Hocam gördüğüm kadarıyla ön disk arka değil bir sürüş isteyin sürün bisikletçiye götürüp bir kontrol etmesini isteyin.
Parçalara kabaca interneten baktığımda 10k tutuyor ya da tutmuyor fakat eskisi gibi piyasayı bilmediğimden pahalı mı baktım bilmiyorum parçaları araştırın bisikleti sürüp deneyin herhangi bir yoksa ortalama parçaların tuttuğu bir fiyat verebilirsiniz.

Bisikletten pek anlamıyorum, bu yüzden böyle bir konu açtım. Amacım biraz sürüp sonra satmak. Bu yüzden biri bana fiyat verse, ben de o fiyatı satıcıya sunup pazarlık yapsam iyi olurdu.

Bisikletten pek anlamıyorum, bu yüzden böyle bir konu açtım. Amacım biraz sürüp sonra satmak. Bu yüzden biri bana fiyat verse, ben de o fiyatı satıcıya sunup pazarlık yapsam iyi olurdu.

Fiyat verme konusuna girmekten kaçınıyorum genelde eger cok anlamıyorsanız bütçeniz dahilinde toplama olmayan bir bisiklet bakabilirsiniz internete yazınca kronik sorun var mı yok mu rahatça görülüyor.

Fiyat verme konusuna girmekten kaçınıyorum genelde eger cok anlamıyorsanız bütçeniz dahilinde toplama olmayan bir bisiklet bakabilirsiniz internete yazınca kronik sorun var mı yok mu rahatça görülüyor.
5 bin civarları bir bütçem var. Başka arkadaşa sorduğumda parçaları güzel demişti. Siz ne önerirsiniz.

Bir değer söyleyebilecek var mı?

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı