Bisküvi almaya gitmeye üşendiğim için üzülmeli miyim yoksa irademe sahip çıktığım için sevinmeli mi?

Konuyu açıp cevaplara tek tek yanıt yazacağına bisküviyi çoktan gömerdin üstüne spor bile yapmış olurdun ;)
Ye kanka yedikten sonra 5 dk spor ile yakarsın onu.
Konuyu yarı ironi/yarı ciddi olarak açmıştım aslında. Bazı kişiler yine aynı sekilde yarı ironi/yarı ciddi bir cevap verirken bazıları ise aşırı ciddi vermişler. Ana mesaja "kızgın" emojisi atanları henüz çözemedim misal. Sakin olun dostlar, hangi konuya kızdınız ki?

Konuyu yarı ironi/yarı ciddi olarak açmıştım aslında. Bazı kişiler yine aynı sekilde yarı ironi/yarı ciddi bir cevap verirken bazıları ise aşırı ciddi vermişler. Ana mesaja "kızgın" emojisi atanları henüz çözemedim misal. Sakin olun dostlar, hangi konuya kızdınız ki?
PÜSKEVİT yemeliydin bisküvi değil. :p

1 saattir Sosyal'de takılmak ve dışarı çıkıp markete uğrayarak Eti Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ürettiği "Burçak Kakaolu Kurabi"yi satın almak arasında gidip geldim. Ve işin doğrusu dışarı çıkıp Eti Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ürettiği "Burçak Kakaolu Kurabi" isimli ürünü almak zor geldi. Onun yerine Sosyal'de takıldım.

Sizce dışarı çıkıp markete uğrayarak Eti Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ürettiği "Burçak Kakaolu Kurabi" isimli ürünü satın almak zor geldiği için kendime tembel mi demem gerekiyor, yoksa Eti Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ürettiği "Burçak Kakaolu Kurabi" isimli ürünü alıp sindirim sistemine götürmeyip kalori almayarak zayıflamamda yardımcı olduğu için gururlanmam mı gerekiyor?

Bu konu hakkında ne düşünsem Altan?
Bisküvi alacak paranız olduğu için sevinmeli, servetinizi yemeye harcamadığınız için üzülmesiniz.

Ya da yine Eti Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin "Cicibebe" isimli ürünü mu alsam? Muhtemelen bundan daha az kalorilidir :)

İlginç bir bakış açısı.
"
İçindekiler
Buğday Unu (Gluten içerir), Şeker, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Nişasta, Yağsız Pastörize Süt %2,8, Pastörize Yumurta %0,5, Kabartıcı (Amonyum Hidrojen Karbonat), Tuz, Mineraller (Kalsiyum, Magnezyum, Demir, Çinko, Bakır, Mangan, İyot), Vitamin Karışımı (A, E, C, D3, B1, B2, B6, B12, Niasin, Pantotenik Asit, Folik Asit, Biotin), Aroma Vericiler (Vanilin, Vanilya Ekstraktı).
"
Kanola? Palm? Pamuk?
Geçen kızım "devam sütü" istedi, boş bulundum aldım, marketten çıkınca üstünü okudum, çöpe attım, gittim keçi sütü alıp kaynatıp içirdim.
Kalori çok büyük bir yalandır.
O kadar büyük ki... tüm sindirim sisteminiz ne kadar başarılı çalışıyor ki yanma tepkimesiyle ölçülen bir matematiksel değeri karşılıyor diye sormaz mı insan? Aynaya bakınca ben soruyorum.

"
İçindekiler
Buğday Unu (Gluten içerir), Şeker, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Nişasta, Yağsız Pastörize Süt %2,8, Pastörize Yumurta %0,5, Kabartıcı (Amonyum Hidrojen Karbonat), Tuz, Mineraller (Kalsiyum, Magnezyum, Demir, Çinko, Bakır, Mangan, İyot), Vitamin Karışımı (A, E, C, D3, B1, B2, B6, B12, Niasin, Pantotenik Asit, Folik Asit, Biotin), Aroma Vericiler (Vanilin, Vanilya Ekstraktı).
"
Kanola? Palm? Pamuk?
Geçen kızım "devam sütü" istedi, boş bulundum aldım, marketten çıkınca üstünü okudum, çöpe attım, gittim keçi sütü alıp kaynatıp içirdim.
O kadar büyük ki... tüm sindirim sisteminiz ne kadar başarılı çalışıyor ki yanma tepkimesiyle ölçülen bir matematiksel değeri karşılıyor diye sormaz mı insan? Aynaya bakınca ben soruyorum.
Ben o mesajımda da biraz ironideydim, işin detayına ve gerçeklere döneceksek haklısınız hocam. İleride çocuğum olursa kesinlikle "devam sütü, bilmem ne sütü" gibi şeyler içirmeyi planlamıyorum. En sağlıklısı anne sütü bu konuda. Bu açıdan doğal beslenmeyi ben de destekliyorum. Bizim ki de yılların bisküvi bağımlılığı. Zararli mı zararlı. Aslında şimdi düşündüm de, almayarak daha iyi ettim sanırım :)

Ben o mesajımda da biraz ironideydim, işin detayına ve gerçeklere döneceksek haklısınız hocam. İleride çocuğum olursa kesinlikle "devam sütü, bilmem ne sütü" gibi şeyler içirmeyi planlamıyorum. En sağlıklısı anne sütü bu konuda. Bu açıdan doğal beslenmeyi ben de destekliyorum. Bizim ki de yılların bisküvi bağımlılığı. Zararli mı zararlı. Aslında şimdi düşündüm de, almayarak daha iyi ettim sanırım :)

Burçak bisküvilerini süte bandıra bandıra yiyorum.
İçi sütle dolduğu zaman süt soğuksa serin bir tadı oluyor ve mükemmel oluyor.

"
İçindekiler
"
Kanola? Palm? Pamuk?
Çöpe atmasaydınız iyiydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı