Bitcoin ETH yükselişi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Adrenokrom

Centipat
Katılım
11 Eylül 2020
Mesajlar
222
Arkadaşlar yine birileri kazanıyor an itibari ile tablo bu şekilde ne kadar yükselir ani bir düşüş olabilir mi? Neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

ss.jpg
 

Dosya Ekleri

  • ss.jpg
    ss.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 24
30'ken parayı çektim 39'a çıktı yani dağa taşa bağırasım geliyor. Şuan Maker'de bekletiyorum o da uçacak. Sonra bu düşünce yine buna yatırırım. Bu çıkış hayra alamet değil çok çıktı tamam 2 sene içinde 70K olacağı bekleniyordu ama bu kadar da yakın değil.
 
Elon Musk 69 bin dolar olur demiş BTC için bu gerçekte olabilir veya insanları yemlemek için de olabilir. Bence 68 binin üzerini görür btc sonra belki bir düşüş olabilir ama sert mi düşer kafamıza mı düşer bilemiyorum.😄
 
Kısa/orta vadede öngörmek çok zor. Tekrar 30'a düşebilir, yıl sonu 100 de olabilir. Bu teknolojinin geleceğine güvenenler bütçesine göre yatırımını yapıp arkasına yaslanmalı. Bence grafikleri haftalık/aylık değil de senelik incelemek gerek. HODL.
 
Şu an piyasada nasıl ekran kartları halen mevcut aklım almıyor. Hangi ekran kartını alırsan al 1 senede kendini amorti ediyor zaten.
Parası olanlar katlıyor fakirler fakirleşiyor. YouTube'deki mining ringleri gördükçe oturduğu yerden kazandıkları pararaları düşündükçe kuduruyorum ayıptır söylemesi.
 

Geri
Yukarı