Bitcoin nedir?

Neden Bitcoin için ekran kartının güçlü olması şart mı?

Artık onun için ekran kartları bile güçsüz kalıyor. Kripto para kazmak isteyen de Ethereum kazıyor. Bitcoin kazmak için özel asic denilen makineler var.

Zamanında senin gibi bende merak edip araştırmıştım. 1 ayda 20 TL kazandım gerçi. Ama elektrik faturası kol gibi geldi.
Peki bende 200TL var ben kar etmek istiyorum.

Kar etmek istiyorsan o para ile Bitcoin almak daha mantıklı. Kısa dönemde ciddi kara girebilirsin. Altına yatırım yapmak gibi düşün.

Neden zamanını çok mu verdin ?

Neden zamanını çok mu verdin?

En az 5 adet ekran kartın yoksa Bitcoin kazma işinden çok almak daha karlı. Bitcoin'in fiyatını kontrol edip düşütüğü anda alıp yükselince satarsan. Kazmaya göre kat kat daha fazla kazanabilirsin.

Bitcoin nasıl alacağım? Bir uygulama falan önerebilir misin?
En az 5 adet ekran kartın yoksa Bitcoin kazma işinden çok almak daha karlı. Bitcoin'in fiyatını kontrol edip düşütüğü anda alıp yükselince satarsan. Kazmaya göre kat kat daha fazla kazanabilirsin.
Tamam bencede mantıklı.

Paribu uygulaması ile olur mu?
10TL kripto parasıda veriyormuş.
Btcturk ve binance iyi uygulamalardır.

Bu uygulamalardan Bitcoin alacağım ve pahalandığındada satacağım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…