Bitcoin 28000$'a geriledi

Bir süre toparlanamaz artık. Geçmiş olsun.
 
27.500'e düşmüş şu anda. Bi miktar sevinmiyor değilim ekran kartı fiyatları için. Bir buçuk senedir bekliyorum alamadım. Bu fırsatı değerlendiricem. FED faiz arttırmaya devam edeceğini söylüyor. Bu devam ettiği sürece BTC'de düşüş devam edecek sanırım.
 
@ThePunisher90 kriptoların şuanki düşüşü sizleri yanıltamısn, biran evvel alın almak istediğinizi, 1-2 aya kalmaz alamazsınız; benden söylemesi.
Daha 2 gün önce 14 bin TL'ye satılan kartlar şuan 17 bin üzerinden satılıyor.
Sürekli takipteyim 14 bin olduğu zamanlarda 17 Binden indirim yapılıyordu. Genel satış fiyatında bi değişiklik olmadı sadece. Dün 14 Bine ördüm mesela MSI RTX 3070 Gaming Z Trio modeli. Akşam oldu eve gelene kadar stok kalmadı. Denk getiremedim. İlk fırsatta stok bulduğum da alacağım zaten BTC düşse de dolar yerinde kalmıyor malesef pek kalacak gibi de değil. O yüzden denk getirdiğim anda almayı planlıyorum.
 
Lhr kırıldı diye Türkiye de olan artış aslında bu büyük ihtimalle tersi yönde gidecek fiyatlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
 
TERRA rezervlerini satıp doları sabitleyemeyince ortalık karıştı. Sistemin açık vermesi yazılımsal olarak mümkün müydü? Demek ki isteyerek yapıldı ve insanları bu haber başlığı altında soydular. Tekrar toparlanır mı? Mecbur çünkü geleceğin yazılımı... Ama dengeler değişti o ayrı :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı