Çözüldü Bitdefender Free versiyonu nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, benden hiç lisans istemeyecek sonsuza kadar kısıtlı özellikler ile de olsa kullanabileceğim versiyonu istiyorum. Aynı Malwarebytes free gibi. Bana orijinal sitesinden güvenli linkini atabilir misiniz?

Deneme sürümü diyor bir süre sonra süresi bitip "Kullanamazsınız" falan der mi?

Muhtemelen demez, Kaspersky'da deneme sürümü bitince kendisi ücretsiz programa geçiriyordu. Bilerek Internet Security deneme sürümünü attım, daha çok özellik barındırıyor. En azından deneme süresi boyunca faydalanırsınız diye.

Onun haricinde İngilizce websitesinde ücretsiz sürümün direkt indirme linki aşağıdaki gibi hocam:

Muhtemelen demez, Kaspersky'da deneme sürümü bitince kendisi ücretsiz programa geçiriyordu. Bilerek Internet Security deneme sürümünü attım, daha çok özellik barındırıyor. En azından deneme süresi boyunca faydalanırsınız diye.

Onun haricinde İngilizce websitesinde ücretsiz sürümün direkt indirme linki aşağıdaki gibi hocam:

Tamam o zaman ilk attığınızı indireyim öyle bir durum olursa silip son attığınızı yüklerim teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı