Merhaba PC'me Bitdefender ücretsiz versiyonunu yüklemek istiyorum. İnternete BitDefender yazınca birkaç tane sahte site çıkıyor, ben de biraz pimpirikli biriyim. Bana o yüzden BitDefender'in orijinal bağlantısını atabilir misiniz? Güvenilir bir şekilde indirebileceğim?
Merhaba PC'me Bitdefender ücretsiz versiyonunu yüklemek istiyorum. İnternete BitDefender yazınca birkaç tane sahte site çıkıyor, ben de biraz pimpirikli biriyim. Bana o yüzden BitDefender'in orijinal bağlantısını atabilir misiniz? Güvenilir bir şekilde indirebileceğim?
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!
Arkadaş linki vermiş ama ben başka bir şey söylemek istiyorum. Ublock origin veya adguard ekleyin tarayıcınıza. Zararlı reklamları büyük ölçüde engellersiniz. Bitdefender yazdım sahte site veya reklam cart curt yok tertemiz.
Arkadaş linki vermiş ama ben başka bir şey söylemek istiyorum. uBlock Origin veya AdGuard ekleyin tarayıcınıza. Zararlı reklamları büyük ölçüde engellersiniz. Bitdefender yazdım sahte site veya reklam cart curt yok tertemiz.