E ekmekarasıpatates Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 Stok fanı değiştirip yeni bir soğutucu almak istiyorum. Ama tam olarak emin olamadım hani RAM'lara çarpma gibi bir durum olur mu (ASUS Prime A520M-K) Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Kasa: BITFENIX Flow Rainbow Temperli Cam USB 3.0 ATX Siyah Mid Tower Bütçem 2K.
Stok fanı değiştirip yeni bir soğutucu almak istiyorum. Ama tam olarak emin olamadım hani RAM'lara çarpma gibi bir durum olur mu (ASUS Prime A520M-K) Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Kasa: BITFENIX Flow Rainbow Temperli Cam USB 3.0 ATX Siyah Mid Tower Bütçem 2K.