Bitirdigim oyunları silmeli miyim?

Kernelpower41

Femtopat
Merhabalar.

Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.
Steam'dan indirdiğim oyunu bitirdim diyelim ama silmek istemiyorum. Bu seferde SSD 480GB kapasiteli olduğu için yer kaplıyor. Silersem arada bir açıp oynamak istesem tekrar indirmek zorunda kalacağım. Ayrıca oyun yeniden sıfırdan mi başlıyor bilmiyorum. Bu konu ile ilgili siz ne yapıyorsunuz.?

4 Oyun tutsam bayağı yer kaplıyor. Başka oyun indiremiyorum. Bazılarının bilgisayarında görüyorum 20 30 tane oyun duruyor. Bu nasıl oluyor?

Teşekkürle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallaha ben Save'leri masaüstünde tutuyorum. Sıkıldığımda ya da indirmek istediğimde indirip Save dosyasını atıyorum dosya konumuna. Ama oyununuz Steam, Origin gibi platformlarda ise "Cloud yani Bulut''a kaydediliyor zaten.

Arşiv için yüksek kapasiteli HDD alabilirsin. Böylece bitirdiğin oyunları SSD'den HDD'ye taşırsın ve tekrar oynamak istersen buradan oynarsın veya tekrar SSD'ye aktarırsın. 20-30 oyun duruyor dediğin kişiler de büyük ihtimal böyle yapıyordur.

1 TB HDD-SSD alıyorlar o yüzden. Ben genellikle bitirdiğim singleplayer oyunları silerim ya da çok beğendiysem bir daha oynarım öyle silerim. Ya da açık dünya oyunuysa açık dünyada dolaşmak için silmem. Örneğin GTA 5.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı