Bitmeyecek dediğiniz Online oyun var mı?

Mc_Tuto

Picopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Bliyorsunuz, rekabet olduğu için yeni çıkan bir oyun eski olan diğer oyunu eler. Veyahut oyun toxic olur, P2W olur, hiç güncelleme gelmeyip sıkıcı kalırsa, oyuncu kitle artık bırakır ve oyun yavaş yavaş biter. Şu an aklıma sadece Zula örneği geldi.

Ben bir ihtimalde olsa PUBG Mobile diyorum. Bitmez gibime geliyor, aktifliği falan hala mükemmel. Bir sürü sponsor ve yayıncı var. Ama oyuna saçma saçma şeyler getiriyorlar.

Siz ne düşünüyorsunuz? Bitmeyecek dediğiniz Online oyun var mı?

Son düzenleme:
Bliyorsunuz, rekabet olduğu için yeni çıkan bir oyun eski olan diğer oyunu eler. Veyahut oyun toxic olur, P2W olur, hiç güncelleme gelmeyip sıkıcı kalırsa, oyuncu kitle artık bırakır ve oyun yavaş yavaş biter. Şu an aklıma sadece Zula örneği geldi.

Ben bir ihtimalde olsa PUBG Mobile diyorum. Bitmez gibime geliyor, aktifliği falan hala mükemmel. Bir sürü sponsor ve yayıncı var. Ama oyuna saçma saçma şeyler getiriyorlar.

Siz ne düşünüyorsunuz? Bitmeyecek dediğiniz Online oyun var mı?

CS. Model değişse de marka bitmiyor.

Her şeyin bir sonu vardır, ama en çok CS gider diye düşünüyorum.

Path of Exile 2
İlk oyunda bayağı iyi gitti hatta 450 saatim var ve daha çok içeriği var actler bittikten sonra da oynayabiliyorsun. İkince oyunu yakın zamanda alacağım act 3E kadar olsa bile 300 saat gittiği deniliyor full halini siz düşünün.

Yeni konular

Geri
Yukarı