TheBigLemonHD
Decapat
Yalnız ben günde 11 saat prize takılı kullanıyorum. Benimkinin hali ne olacak?
Pirize takılı iken batarya laptoba takılı ise 6 ay bile muhtemel. Sizinki çok yaşamış. Sağlıklıymış anlaşılan..
bir de kucakta kullanırsanız altına kucağınızı kaplayacak şekilde tahta parçası, kitap veya sert bir nesne koyun ki hava alarak çok ısınmasın.
Allah rahmet eylesin diyeceğim ama bunu duyduktan sonra artık bataryayı çıkarmışsınızdır bence.Yalnız ben günde 11 saat prize takılı kullanıyorum. Benimkinin hali ne olacak?
O nasıl laptop hocam gece açık bırakın sabah ocak olarak kullanırsınız.İşin komik kısmı laptopun altında hava ızgarası yokilk aldığımda ısınmasın diye 4 fanlı soğutucuyla aldım. Eve gidince bir de ne göriyim, altında içine hava alacak ızgara yok
.
Allah rahmet eylesin diyeceğim ama bunu duyduktan sonra artık bataryayı çıkarmışsınızdır bence..
O nasıl laptop hocam gece açık bırakın sabah ocak olarak kullanırsınız..
Kendin açabilirsin eğer elinden geliyorsa. Fakat hava giriş çıkış sistemine, nereden hava alırsa iyi olur ona dikkat ederek demir kızdırıp ya da matkapla alt kapakta ufak delikler açabilirsin. Fark yaratır. Ben sıvı soğutma taktım üstünüde görmedim. İsteyen olursa resim paylaşırım.İşin komik kısmı laptopun altında hava ızgarası yokilk aldığımda ısınmasın diye 4 fanlı soğutucuyla aldım. Eve gidince bir de ne göriyim, altında içine hava alacak ızgara yok
.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.