Bitmiş laptop bataryası takılı mı kalmalı?

İşin komik kısmı laptopun altında hava ızgarası yok ilk aldığımda ısınmasın diye 4 fanlı soğutucuyla aldım. Eve gidince bir de ne göriyim, altında içine hava alacak ızgara yok .

Yalnız ben günde 11 saat prize takılı kullanıyorum. Benimkinin hali ne olacak?
Allah rahmet eylesin diyeceğim ama bunu duyduktan sonra artık bataryayı çıkarmışsınızdır bence.
İşin komik kısmı laptopun altında hava ızgarası yok ilk aldığımda ısınmasın diye 4 fanlı soğutucuyla aldım. Eve gidince bir de ne göriyim, altında içine hava alacak ızgara yok .
O nasıl laptop hocam gece açık bırakın sabah ocak olarak kullanırsınız.

Allah rahmet eylesin diyeceğim ama bunu duyduktan sonra artık bataryayı çıkarmışsınızdır bence. .

O nasıl laptop hocam gece açık bırakın sabah ocak olarak kullanırsınız. .

Ahh hocam neler çektim bu laptoptan bir bilseniz günlük kullanımda iş görüyor fakat oyunlara girince beni kapat diye bağırıyor .

Kendin açabilirsin eğer elinden geliyorsa. Fakat hava giriş çıkış sistemine, nereden hava alırsa iyi olur ona dikkat ederek demir kızdırıp ya da matkapla alt kapakta ufak delikler açabilirsin. Fark yaratır. Ben sıvı soğutma taktım üstünüde görmedim. İsteyen olursa resim paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…