R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #1 Merhabalar. BitTorrent programında sağ alt kısımda Network üzerinde kırmızı şu şekilde hata veriyor, nedir bu hata arkadaşlar bilenler var mı? Korsana destek olmadığını çok iyi biliyorum ama burada korsan içerikten bahsetmiyorum sadece bu hata nedir onu bilmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2022
Merhabalar. BitTorrent programında sağ alt kısımda Network üzerinde kırmızı şu şekilde hata veriyor, nedir bu hata arkadaşlar bilenler var mı? Korsana destek olmadığını çok iyi biliyorum ama burada korsan içerikten bahsetmiyorum sadece bu hata nedir onu bilmek istiyorum.
Preaks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.014 Makaleler 5 Çözümler 5 6 Kasım 2022 #2 Ben korsana destek vermiyorum, korsan olarak bir Photoshop 2022 indirdiğinizi görüyorum?
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #3 Preaks dedi: Ben korsana destek vermiyorum, korsan olarak bir Photoshop 2022 indirdiğinizi görüyorum? Genişletmek için tıkla... Aynen ama Network hatasından bahsediyorum burada. Herhangi bir yazılımdan falan değil.
Preaks dedi: Ben korsana destek vermiyorum, korsan olarak bir Photoshop 2022 indirdiğinizi görüyorum? Genişletmek için tıkla... Aynen ama Network hatasından bahsediyorum burada. Herhangi bir yazılımdan falan değil.
Preaks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.014 Makaleler 5 Çözümler 5 6 Kasım 2022 #4 Rufiq Cavadov dedi: Aynen ama Network hatasından bahsediyorum burada. Herhangi bir yazılımdan falan değil. Genişletmek için tıkla... Yazılımdan bahsetmeseniz de sonuçta orada indirme hatasını çözmek için bir şey soruyorsunuz?
Rufiq Cavadov dedi: Aynen ama Network hatasından bahsediyorum burada. Herhangi bir yazılımdan falan değil. Genişletmek için tıkla... Yazılımdan bahsetmeseniz de sonuçta orada indirme hatasını çözmek için bir şey soruyorsunuz?
M Mucho Centipat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #5 Rufiq Cavadov dedi: Merhabalar. BitTorrent programında sağ alt kısımda Network üzerinde kırmızı şu şekilde hata veriyor, nedir bu hata arkadaşlar bilenler var mı? Korsana destek olmadığını çok iyi biliyorum ama burada korsan içerikten bahsetmiyorum sadece bu hata nedir onu bilmek istiyorum. Eki Görüntüle 1565229 Genişletmek için tıkla... Hocam torrenteten virüs bulaşma riski çok yüksek
Rufiq Cavadov dedi: Merhabalar. BitTorrent programında sağ alt kısımda Network üzerinde kırmızı şu şekilde hata veriyor, nedir bu hata arkadaşlar bilenler var mı? Korsana destek olmadığını çok iyi biliyorum ama burada korsan içerikten bahsetmiyorum sadece bu hata nedir onu bilmek istiyorum. Eki Görüntüle 1565229 Genişletmek için tıkla... Hocam torrenteten virüs bulaşma riski çok yüksek
Az şekerli çay Hectopat Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 56 Çözümler 1 6 Kasım 2022 #6 Rufiq Cavadov dedi: Merhabalar. BitTorrent programında sağ alt kısımda Network üzerinde kırmızı şu şekilde hata veriyor, nedir bu hata arkadaşlar bilenler var mı? Korsana destek olmadığını çok iyi biliyorum ama burada korsan içerikten bahsetmiyorum sadece bu hata nedir onu bilmek istiyorum. Eki Görüntüle 1565229 Genişletmek için tıkla... İndirmede bir sorun yok gibi hangi hatayı söylüyorsun anlayamadım
Rufiq Cavadov dedi: Merhabalar. BitTorrent programında sağ alt kısımda Network üzerinde kırmızı şu şekilde hata veriyor, nedir bu hata arkadaşlar bilenler var mı? Korsana destek olmadığını çok iyi biliyorum ama burada korsan içerikten bahsetmiyorum sadece bu hata nedir onu bilmek istiyorum. Eki Görüntüle 1565229 Genişletmek için tıkla... İndirmede bir sorun yok gibi hangi hatayı söylüyorsun anlayamadım
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #7 Mucho dedi: Hocam torrenteten virüs bulaşma riski çok yüksek Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam. Sanal Makine bu.
Mucho dedi: Hocam torrenteten virüs bulaşma riski çok yüksek Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam. Sanal Makine bu.