Bıyıklı Matematik vs Eyüp B

Hangi kanalın anlatımı daha yakın geliyorsa onu takip edebilirsiniz. Örneğin A konusunu bir kanal başka, diğer kanal başka, diğer farklı bir kanal da başka anlatır. Bunu kendiniz tespit edip hangisinin anlatımı daha yakın ve anlaşılır geliyorsa onu takip edeceksiniz.

Hangi kanalın anlatımı daha yakın geliyorsa onu takip edebilirsiniz. Örneğin a konusunu bir kanal başka, diğer kanal başka, diğer farklı bir kanal da başka anlatır. Bunu kendiniz tespit edip hangisinin anlatımı daha yakın ve anlaşılır geliyorsa onu takip edeceksiniz.

Evet dediğiniz gibi yapmalıyım galiba hocam çünkü aşağıdaki gibi 1günde sadece bir konu için 3 saatlik video izlemek bana zaman kaybı geliyor.

1700318159122.png

Üç saat video izlemenin yanı sıra birkaç saat de çalışmanız gerekecek ve sadece bir ders için belki de 6-7 saat harcamış olacaksınız, biraz fazla.

Temelinizle alakalı bir durum. Ben zamanında Eyüpb tyt izlemiştim ama hiçbir şey anlamamıştım (sb açınca sorularda zorlanıyordum) sonra bıyıklı izledim şu an tyt sonuna geldim ve şöyle söyleyeyim 345 sb'de yapamadığım soru çok azdır son testler de dahil. Kısacası temeliniz varsa Eyüpb yoksa net bıyıklı.

Temelinizle alakalı bir durum. Ben zamanında Eyüpb TYT izlemiştim ama hiçbir şey anlamamıştım (sb açınca sorularda zorlanıyordum) sonra bıyıklı izledim şu an TYT sonuna geldim ve şöyle söyleyeyim 345 Sb'de yapamadığım soru çok azdır son testler de dahil. Kısacası temeliniz varsa Eyüpb yoksa net bıyıklı.

Anladım hocam peki biyikli öncesi ve sonrasi net karsılastırmasi hakkinda bir yorum yapabilir misiniz bir de ne kadar zaman sürdügünü söylerseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı