enzooo Centipat Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #1 Yeni basliyorum. Bıyıklı mı, mert hoca mı, yoksa rehber mat mı hangisi iyidir?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.071 Çözümler 28 Yer Adana 21 Ekim 2024 #2 enzooo dedi: Yeni basliyorum. Bıyıklı mı, mert hoca mı, yoksa rehber mat mı hangisi iyidir? Genişletmek için tıkla... Temelin yoksa bıyıklı daha iyi olur.
enzooo dedi: Yeni basliyorum. Bıyıklı mı, mert hoca mı, yoksa rehber mat mı hangisi iyidir? Genişletmek için tıkla... Temelin yoksa bıyıklı daha iyi olur.
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.311 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #3 Rehber Matematik temel atmak için güzel bir kanal ancak ek olarak bir kamp daha bitirmeniz gerekir. Direkt Mert Hoca'dan başlamak biraz sarsabilir. Tavsiyem önce RM sonra MH.
Rehber Matematik temel atmak için güzel bir kanal ancak ek olarak bir kamp daha bitirmeniz gerekir. Direkt Mert Hoca'dan başlamak biraz sarsabilir. Tavsiyem önce RM sonra MH.