Siz girdiniz mi sınava? Nasıl geçti, kaç aldınız?Hocam 9.sınıf için ilk üniteden enzimlere kadar çıkıyor.
Siz girdiniz mi sınava? Nasıl geçti, kaç aldınız?Hocam 9.sınıf için ilk üniteden enzimlere kadar çıkıyor.
Yok hocam, sınav çarşamba. Ama biraz zor olacak gibi duruyor.Siz girdiniz mi sınava? Nasıl geçti, kaç aldınız?
Selin hoca kanalı üzerinden çalışmanı öneririm ama mantığını, olayları anlamadıktan sonra pek bir önemi yok. Yani öğretmenden çok senin kendi çaban önemli. Sen ders çalışırken aktif olarak düşünüp her olayın, durumun arkasındaki sebepleri sorgularsan, öğrenmeye çalışırsan ve araştırırsan düzenli tekrar ile beraber çok güzel ezber yaparsın zaten.Yok hocam, sınav çarşamba. Ama biraz zor olacak gibi duruyor.
Bende de biyoloji çok uzun sürdü ne lanet dersmiş dedim. 8 sayfa arkalı önlü not çıkardım 4 video için. Hepside yarım saatti halbüki.10. sınıfım bize 1 ve 2. bölüm komple sorumluyuz 80 ya da 70 sayfa olması lazım, yarın sınav biyoloji ve felsefe sınavı var ne yapacağım bilmiyorum, biyoloji çalış çalış bitmedi bende yarıya kadar çalıştım felsefeyi hiç sormave ezbere dayalı açık uçlu olacak sınav.
10. sınıfım bize 1 ve 2. bölüm komple sorumluyuz 80 ya da 70 sayfa olması lazım, yarın sınav biyoloji ve felsefe sınavı var ne yapacağım bilmiyorum, biyoloji çalış çalış bitmedi bende yarıya kadar çalıştım felsefeyi hiç sormave ezbere dayalı açık uçlu olacak sınav.
İlaç kullanın stresi azaltmak için.Ben de çok stresliyim egzamam var ve daha çok zarar veriyor şu dönemi bir atlatabilsem.
Hocam tam da üzerine bastınız. İlk konuyu oradan çalışmıştım. Son konulara da oradan çalışayım. Ayrıca öneriler için de teşekkür ederim.Selin hoca kanalı üzerinden çalışmanı öneririm ama mantığını, olayları anlamadıktan sonra pek bir önemi yok. Yani öğretmenden çok senin kendi çaban önemli. Sen ders çalışırken aktif olarak düşünüp her olayın, durumun arkasındaki sebepleri sorgularsan, öğrenmeye çalışırsan ve araştırırsan düzenli tekrar ile beraber çok güzel ezber yaparsın zaten.
Bende de biyoloji çok uzun sürdü ne lanet dersmiş dedim. 8 sayfa arkalı önlü not çıkardım 4 video için. Hepside yarım saatti halbüki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.