Biz Afrika ülkesi miyiz?

Bizi G20'ye sokan adam da aynı bu duruma düşüren de. This is epic bruh moment. Bir insan zamanında bu kadar iyi olup sonra nasıl bu kadar gerileyebilir. Erdoğan değişik adam vallahi...
Şaka değil mi? G20'ye girişimiz ile Recep Tayyip Erdoğan arasında bir bağlantı yok çünkü. 😅
 
Et yemezsen ölmezsin ama protein almazsan insan gibi yaşayamazsın zeki arkadaşım!

Milletin sakız parasına aldığı proteinler bu ülkede lüks ise ve halkın %50'sinden fazlası bayramdan bayrama ya da mangaldan mangala erişebiliyorsa bu besinlere, böyle saçma sapan argümanlarla savunamazsın durumu.

Ülke karbonhidrat tükete tükete zaten bu halde... Makarna, kömür, soğan ve patatese tav olmaya DEVAM! Beyinleriniz gelişmiyor.
Cümlenin sonunda satır içi sürprizbozan var. Sizin mesajınızda sonra da eklemedim bu arada. Bu cümlenin ironi olduğunu anlayacak kadar zeki birisiniz bence.
 
Tamamdır, bu konuya açıklık getireceğim. Herkesin anlayabileceği şekilde anlatıyorum efendim:

Türkiye, Google'ye göre Orta Doğu ülkesidir.

1618759770919.png



Türkiye, Vikipedi'ye göre hem Asya hem Avrupa ülkesidir.

1618759810472.png
 
Evet G20'den bahsetmiyorum, ama 2001 krizinden sonra 2011 yılına kadarki yükselişi kastediyorum ben. Yukarıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim.
Aslında o zamanlar iyiydi. Ancak daha sonra yapılan yanlış yatırımlardan dolayı kötüleşti. Hatta o yanlış yapılan yatırımların sonucunu çekiyoruz şu anda.
 
Cümlenin sonunda satır içi sürprizbozan var. Sizin mesajınızda sonra da eklemedim bu arada. Bu cümlenin ironi olduğunu anlayacak kadar zeki birisiniz bence.
O halde gerçekten böyle düşünenler üstüne alınsın yorumumu, sen alınma. İroni yapmadan böyle düşünen ama gizliden gizliye de birileri sayesinde el üstünde yaşayan çok troll var bu ülkede. Düşmanları da dayısı olmayan sıradan vatandaşlar :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı