Biz hiç ev araba alamayacak mıyız?

Ne şimdi ne de gelecekte büyük borçlarla boğuşmadan rahatlıkla ev ve araba sahibi olman tamamiyle imkansız.
Kâhin misin, nereden biliyorsun?

Ekonomi kötü diye ağlayıp zırlayan arkadaşlarıma söyleyeyim öncelikle, biliyoruz ekonominin kötü olduğunu. Bu durumu bahane edip hayatınızı salacaksanız kimseye suç atmaya hakkınız yok. Çalışmadan olmaz, çalışmak zorundasınız.

Bunları söylemek için kahin olmaya gerek yok. Ülkemiz ne zaman gün yüzü görmüş de bundan sonrası için umutlu olalım?

Ayrıca çalışmak yetmez. Yalaka olmak lazım. Başka türlüsü mümkün değil.

Biz büyüyüp para kazanmaya başladığımız da her şey daha da pahalanır. Ev araba fiyatı daha da artar biz hiç ev araba alamayacak mıyız?

Alacaksınızdır ama önce hedefinizi büyük tutup sıfr araba hayal etmeyin, önce hedefi küçük tutarak eski model bir araba alarak bir süre kullanıp sonra satıp, daha yeni daha yeni derken sıfır araba alacaksınız bu işler bu şekilde olur.

Bir araba almak için kredi çektiğinde 10-15 yıl faiziyle ödüyorsun ve tüm hayatını ipotek ettiriyorsun, bu işin daha araba kısmı daha evleneceksin, ev alacaksın, çocuk yetiştireceksin onun öezl okul, dershane, üniversite masraflarıyla boğuşacaksın.

Çok doğru. Mesela benim ilk arabam Renault marka eski bir arabaydı, onu sattım üzerine ekledim daha iyisini aldım, böyle böyle arttırarak gittim bu 4. arabam ve şu anda sıfır Honda cr-v model aracım var. Sizde biraz sabrederseniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…