Biz ne zaman büyük bir oyun yapacağız?

Size iyi oyunlar adaletin bile olmadığı ülkede oyun 2. plana atılmalı ben de severim oyun oynamayı (siyasete girmeyelim de) ama önce düzeltecek çok şey var bunu anlamıyorsunuz. Neyse kendinize iyi bakın, işlerim var.

Hala oyunu eğlence için yapacaklar bu insanlar Türk oyunu olsa da oynasak yaauuvv diye bekliyor sanıyorsun bir de bunu savunuyorsun ya. Bak sana şöyle anlatayım. Mounth and Blade serisinin son oyunu Bannerlord'un gelirleri muhtemelen Türkiye'deki 3-4 şirket harici bütün şirketlerin gelirlerinden yüksektir. Üstelik maliyeti ne? O devasa fabrikalara sahip şirketlerin maliyeti ne? Bu bir sektör sektör. deli gibi para kazandıran bir sektör. İnsanlar para kazanmak istiyor. Nitelikli insanın çok. Oyun geliştirmek bahsedildiği kadar zor bir şey değil. Sadece bütçe ve zaman verilmesi gerekiyor. Eski kafalı olmaktan vazgeçin. Yeni dünya'da işin de gücün de yazılımlar programlar oyunlar olabileceğini anlayın. Boş iş ülkede şunlar varmış. Tamam

Türkçe dublaj yok muydu, benimki Türkçe?

Ya kardeşim yeterin ha bak Crytek yapmadı diyorum hiç mi duymadınız tüm çeviri dublajları.

Tarafından yapılır.

Ya kardeşim yeterin ha bak Crytek yapmadı diyorum hiç mi duymadınız tüm çeviri dublajları.

Tarafından yapılır.
Attığınız linkte Crytek tarafından hazırlanıp sunulduğu yazıyor.

Crysis zaten Türk yapımı.. :/

Ama yabancılar bizim altyazımızı görmezler. Nasıl anlayacaklar? Türkçe uluslararası bir dil değil.
crysis türk yapımı degil sahiplerinin türk olması türk yapımı oldugunu gostermez ki yapan kisi onlar degil sonucta ayrıca bence turk sirketi diye konusmakta abartılı olur adamlar neredeyse alman

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı