Zula var ya neyine yetmiyor. Oyundan anlamıyorsunuz. Witcher 3 RDR2 falan boş zula>all.(!)
Saçmalama Zula pay to Win bir oyun neresi en iyi?
Zula var ya neyine yetmiyor. Oyundan anlamıyorsunuz. Witcher 3 RDR2 falan boş zula>all.(!)
(!) Diye bir işaret var hani ironi demek![]()
İroniyi ve (!) anlamını acilen öğren gerek evlat.
Açlar aç.D-dostum biz Türkler neden böyleyiz? Şaka bir yana çıkardığımız oyunlar Full+Full P2W ve çalıntı. Mobilde de PC sektöründe de.
Exomecha adlı Microsoft ile anlaşmalı bir oyun bu sene çıkıyor arkadaşlar. Bir göz atmanızı öneririm. Xbox ve PC'ye çıkacak sadece. Video linkini de bırakayım:
Beklediğim cevap gelmedi ben yazacağım;
Ben sadece 6. sınıftayken haftada 1 ders bilişim görüyordum, o da saçma sapan oyun tipi bir şey idi.
Ülkemizde ne yazık ki bilişim teknolojilerine verilen ne önem ne ilgi ne de hassasiyet başarılı değil eğer verildiyse.
14 yaşına kadar geldim ve hiçbir zaman insanları bilişime yönlendiren bir afiş vs. görmedim.
Bazı insanlar evet çocuklarına bilişimi aşılamaya çalışıyor güzel bir şey ancak çocukların ne kadar ilgisini çekiyor anlamıyorum belki de unutuyorlardır.
Anlatmak istediğim, neden şu yok? Neden iyi bir oyun yapamıyoruz? Neden neden...
Oysaki biz mi yapmıyoruz?
Bizi bilişime aşılayan kimse yok, bize bilişim eğitimi veren kimse yok maalesef.
Şimdi de kahrını neden biz çekiyoruz?
.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.