Biz neden varız?

Cezalıydım yazamadım.

Bizim elimize bir şey geçtiği yok. İstediği yapar bir Tanrı'nın kendine tapması için bir şeyler üretmesi imkansız. Canlılar ve evrenin bir Tanrı tarafından yaratıldığına dair en ufak bir kanıt yok. Canlıların yapısına baktığımızda bunların Tanrı ürünü olmadığı çok net. İnsan kibirli bir canlılar, bilmediği şeyleri bir Tanrı'ya bağlama ihtiyacı doğuyor bu eskiden beri böyle ama bir şey bilemediğimiz için sebebi Tanrı'dır diyemeyiz.

İmkansız değil ama çoğu insana saçma geliyor saygı duyarım ama zaten neden var olduğumuz hakkında düşünmek kafayı yedirtir şahsen ben çok sorguladım ben inançlıyım ama düşünmek sorun değil düşündüm ve bana mantıklı olanın bu olduğunu düşünüyorum bana göre bir yaratıcı var İslam'a göre bu Allah inancın önemi bende büyük çünkü düşündükçe delirtir insanı.

Benim anlamadığım şu tarz konularda yorumunda "Allah" kelimesi geçen herkese dislike yağdırılırken başka bir düşünce olunca övgüler yağdırılıyor. Yav kardeşim hiç mi bilmezsiniz siz saygı denen şeyi sen evrime inanan adama da saygı göstereceksin Allah'a inana da. Şu tarz elemanlar forumda kol gezdiği sürece işimiz zor.

Hocam selam maalesef bu durum sadece internette değil çevremizde fazlaca inanana da inanmayana da saygı duymak gerekir görüyorum bir grup dine diğer grup milli değerlere hakaret ediyor yanlış ben hem İslam'a inanıp hem de Atatürk'ü sevemez miyim sosyal medyada çokça var inanan da kendine inanmyanda kendine aşağı çekmeyelim kimseyi lütfen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı