Bizde Hesaplı Güvenilir midir ?

Dağhan

Hectopat
Katılım
2 Haziran 2012
Mesajlar
296
Yer
Mersin
Evet arkadaşlar internette dolaşırken gördüm bu alışveriş sitesini fiyatlar diğerlerine göre daha ucuz gerçekten ve akakce'de falan olumlu yorumlar okudum. Ama yine de güvenemedim var mı daha önce alışveriş yapan ?

bizdehesapli.com

Teşekkürler.
 
Hiç alışveriş yapmadım, yorumlara göre ucuz ve kargosu hızlı, ancak genel olarak bir mal çok ucuzsa dikkatli davranmakta fayda var zira elektronikte stok eritmek için yapılan indirimler hariç kimse gerçek ithalatçılar kanalı üzerinden kar ederek çok yüksek indirimler yapamaz.
 
Pc parçalarını aldığım bir sayfa toptancılar ve hiç sıkıntıları yok. Teslimat süreleri oldukça hızlı. En son akrabımıza televizyon aldım buradan Samsung o da distribütör garantiliydi çağırdık servisi kurdular. İnternet üzerinde takip ettiklerim arasında olan bir site.
 
Dün 22.07'de biri gelip yorum yapmış güvenilirdir diye, bazen böyle mağaza sahipleri gelip kendileriyle ilgili konulara yorum yapıyorlar. Bunları da takip edip engelliyoruz. Üstteki yorum da yapanın buradaki ilk mesajı, doğal olarak arama sonuçlarında şirin gözükme çabası olma ihtimaline karşı önlem alıyorum. Başka kullanıcılar da kullandıysa böylece yorum yapabilirler.
 
İlk yorumunuz sadece bu konuda olduğu ve sizi henüz tanımadığımız için buraya bir şüphe notu düşelim. Başka kullanan alışveriş yapan var mı?
Fikrinize saygı duyarım zamanla paylaşımlarımda görürsünüz hatta yakın zamanda aktif bilgi paylaşımlarımı da okumaya başlayabilirsiniz. Saygılarımla.
 
Son düzenleme:
Konuyu bi diriltelim, yeni sistemim için i5 6400 alacağım da bizdehesaplı.com'da Sinerji'den 25 tl daha ucuz. Eğer güvenilirse oradan almayı düşünüyorum, bu siteden alışveriş yapan var mıdır? Varsa yorumunuz nedir?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı