BJK - Göztepe, GS - Malatya skor tahmini

İvme Galatasaray'a döndü ama son haftada skor tahmini biraz fantastik olur. Tüm maçların aynı saatte oynanacağını da hesaba katarsak gelecek gol ya da skor haberlerine göre her şey değişebilir. Bir Galatasaray taraftarı olarak Beşiktaş'ın son haftada da puan kaybedeceğini ve Galatasaray'ın şampiyon olabileceğini düşünüyorum. Kritik anları yönetme ve kaostan çıkma hususunda Galatasaray daha başarılı oluyor.
 
Allah'ım, lütfen o akşam Beşiktaş'ın 3 puan alıp Galatasaray'ın puan kaybetmesini nasip et de bende buraya ¨Şampiyon Beşiktaş!¨ diye konu açayım!
 
Cidden çok heyecanlı bir ssezondu ama Galatasaray'in üst üste puan kayıpları olmasa garantilerdi şimdi çok heyecanli olacak sergen hocada çok iyi bir hoca ama Fatih terim şampiyon yapacaktır tabii eski Galatasaray'lı futbolcular korkutuyor Malatya'da ki.
Allah'ım, lütfen o akşam Beşiktaş'ın 3 puan alıp Galatasaray'ın puan kaybetmesini nasip et de bende buraya ¨şampiyon Beşiktaş!¨ diye konu açayım!

Bir gün bu konuyu açarsınız ama ne zaman bilemem.
Beşiktaş da dün kavga falan olmuş o futbolcular ceza alacak mı eksikler kimler ?
Falcao tam bu tarz maçların adamı da sakat herhalde.
Ben göztepe 3 ter Malatya 5 6 yer diye düşünüyorum.
 
Cidden çok heyecanlı bir ssezondu ama Galatasaray'in üst üste puan kayıpları olmasa garantilerdi şimdi çok heyecanli olacak sergen hocada çok iyi bir hoca ama Fatih terim şampiyon yapacaktır tabii eski Galatasaray'lı futbolcular korkutuyor Malatya'daki.

Bir gün bu konuyu açarsınız ama ne zaman bilemem.
Beşiktaş da dün kavga falan olmuş o futbolcular ceza alacak mı eksikler kimler?
Falcao tam bu tarz maçların adamı da sakat herhalde.

Ndao ve Roco artistlik yapmış bizimkilere. Bizimkilerde kibar bir dil ve üslup ile uyarmışlar.
Her sene o sene bu sene diyoruz ama olmuyor be hocam, tabii siz de haklısınız :(
 
@ACExACE

Falcao'nun yerinde Diagne olsaydı şu zamana kadar evini bile ateşe verirlerdi... Sırf adı var diye taraftar çok duygusal davranıyor ancak ben genel açıdan vasat bir performans içinde olduğunu düşünüyorum. Fiziği de eski durumunda olmadığı için tırnağa çıksa 2 hafta göremiyoruz kendisini... Takım halinde bir sinerji için yedek kulübede yer verilebilir. Ancak şu noktadan sonra ileri uca Mostafa Mohamed'i de koysanız elinden geleni yapacaktır.
 
@ACExACE

Falcao'nun yerinde Diagne olsaydı şu zamana kadar evini bile ateşe verirlerdi... Sırf adı var diye taraftar çok duygusal davranıyor ancak ben genel açıdan vasat bir performans içinde olduğunu düşünüyorum. Fiziği de eski durumunda olmadığı için tırnağa çıksa 2 hafta göremiyoruz kendisini... Takım halinde bir Sinerji için yedek kulübede yer verilebilir. Ancak şu noktadan sonra ileri uca Mostafa Mohamed'i de koysanız elinden geleni yapacaktır.

Yönetim Diagne'ye karşı çok kötü davrandı. Bu sezon ileride Diagne ve Mostafa ikilisi olsa idi ve sezon başında Gedson alınsa idi Galatasaray Nisan'da ilan etmişti şampiyonluğu.
 
Ölüm kalım maçı ve Beşiktaş...

En nefret ettiğim ikilidir. Önce gol atacağız, sonra bir tane daha ve arkamıza yaslanıp maçın bitmesini bekleyeceğiz.

Sonra dakika 80'den sonra iki gol yiyip popişimizin üstüne oturup ağlayacağız "vah anam ucundan gaçdı, vah vah" diye.

Yani GS şampiyon, her ne kadar istemesem de.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı