Aestrik Picopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #11 Rafa_2552 dedi: Üyelik mi fotoğraf mı kastın almak derken. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Maçın yayınlandığı bi kanaldan kendin fotoğraf alabilirsin demek istedim. Hem daha doğal olur eşsiz olması da senin için iyi.
Rafa_2552 dedi: Üyelik mi fotoğraf mı kastın almak derken. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Maçın yayınlandığı bi kanaldan kendin fotoğraf alabilirsin demek istedim. Hem daha doğal olur eşsiz olması da senin için iyi.
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #12 Aestrik dedi: Maçın yayınlandığı bir kanaldan kendin fotoğraf alabilirsin demek istedim. Hem daha doğal olur eşsiz olması da senin için iyi. Genişletmek için tıkla... Tutorial falan var mı bunun için?
Aestrik dedi: Maçın yayınlandığı bir kanaldan kendin fotoğraf alabilirsin demek istedim. Hem daha doğal olur eşsiz olması da senin için iyi. Genişletmek için tıkla... Tutorial falan var mı bunun için?