Bkmkitap.com güvenilir mi?

EskoriX

Hectopat
Arkadaşlar bkmkitap.com'dan alışveriş yapacağım. Güvenilir mi? Kitaplar kaç günde gelir?

Evet, 1 haftadan kısa sürede geliyor. Stok durumuna bağlı 10 günü bulabilir oda binde bir bir durum.

Araştırdım Instagram'da 200K takipçileri var güvenilirdir hocam rahatla alışveriş yapabilirsiniz.

Bir kere alışveriş yaptım , başka birinin adresine göndermiştim; 7-10 gün arası bir sürede gitti. 1-2 yıl öncesinden bahsediyorum kargolamada ne kadar gelişmişlerdir bilemem

Evet güvenilir. 6-7 kez alışveriş yaptım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Eğer kitabınız stokta varsa 3 gün içinde kargonuz gelir, eğer istediğiniz ürün stokta değilse 7 günü buluyor.

BursaKitapMerkezi gibi bir açılımı vardı galiba. Bursa'da oturduğum için önünden geçiyorum. Bizim okul kitaplarını ordan veriyorlar. Biraz pahalı tabi.

Güvenilir bence.

Bursa merkezli. 3-4 defa sipariş verdim. Güvenilir. PTT Kargo ile çalışıyorlar diye hatırlıyorum.

Güvenilir, D&R gibi yerlerde bulduğum kitaplar fazlasıyla orası burası ezilmiş oluyor Bkmkitap'dan aldıklarımın çoğunda çizik dahi yoktu seviyorum ben.

FSM'de 3 katlı yeri var. Gayet büyük aradiginizi buluyorsunuz ama ne fiyata...

Fiyatlar normale göre yüksek olabiliyor ama kitaplar benzer fiyatlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…