Bkmkitap sipariş gözükmüyor

Ryuji Aisaka

Hectopat
Daha fazla  
Siparişim alındığı zaman kargom nerede de sipariş hazırlanıyor du en son şimdi girdiğimde yok (sipariş komple yok geçmiş siparişlerde de yok) para çekti destek göndermeye çalışınca KVKK onayınız alınmış diyor ne yapmalıyım?
Ee 25 dakika da bir bilgisi olan yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de kitap siparişi vermiştim geçen haftalarda. 1 hafta geçti halâ hazırlanıyor aşamasındaydı. Desteğe yazdığımda tedarik ediliyor dediler, elinde yoksa neden sipariş alıyorsun diye sormazlar mı adama? Neyse...

Mail yoluyla iade(iptal)talep ettim, siz de durumu anlatın. Benim iptal işlemini kabul ettiler.

Mail adresleri nedir bize ulaşından yazdığım zaman KVKK onayınız alındı diyor göndermiyor başarıyla gönderildi yazısı vs.

Hocam sipariş komple gözükmüyor yani yok takip numarası sorguladığım da böyle bir numara yok dedi.
Belki sistemlerinde bir sıkıntı olmuş olabilir. Bende bir kaç kere sipariş vermiştim fakat kargo süreçleri çok uzun olduğu için artık tercih etmiyorum.

Çok garip bir durum. Bence pazartesi müşteri hizmetlerini arayın.

Belki sistemlerinde bir sıkıntı olmuş olabilir. Bende birkaç kere sipariş vermiştim fakat kargo süreçleri çok uzun olduğu için artık tercih etmiyorum.

Sipariş onaylandı diye mail geldi zaten ama sistem de ne sıkıntısı olacak onu anlamıyorum normal tanıdığım da böyle şeyler olmuyordu.

Çok garip bir durum. Bence pazartesi müşteri hizmetlerini arayın.

Hocam mailleri varsa daha rahat olur. Sonuçta paraya kondular parayı alsam kitap önemli değil.
Ee destek mailini bilen yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…