K Kingdragon01 Centipat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 101 Makaleler 1 17 Ağustos 2022 #1 Papara Black Card'ım chip okumadığı için bugün iptal ettim. Sizce hemen yeni kart başvurusu yapsam sıkıntı olur mu? Yoksa 1 gün beklemem mi lazim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2022
Papara Black Card'ım chip okumadığı için bugün iptal ettim. Sizce hemen yeni kart başvurusu yapsam sıkıntı olur mu? Yoksa 1 gün beklemem mi lazim?
M Meliodas_sama Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #2 Kingdragon01 dedi: Papara Black Card'ım chip okumadığı için bugün iptal ettim. Sizce hemen yeni kart başvurusu yapsam sıkıntı olur mu? Yoksa 1 gün beklemem mi lazim? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz o kartı iptal etmişsin sonuçta. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2022
Kingdragon01 dedi: Papara Black Card'ım chip okumadığı için bugün iptal ettim. Sizce hemen yeni kart başvurusu yapsam sıkıntı olur mu? Yoksa 1 gün beklemem mi lazim? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz o kartı iptal etmişsin sonuçta.
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.249 Çözümler 47 17 Ağustos 2022 #3 Sıkıntı olmaz.
K kosiqas Femtopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #4 Kingdragon01 dedi: Papara Black Card'ım chip okumadığı için bugün iptal ettim. Sizce hemen yeni kart başvurusu yapsam sıkıntı olur mu? Yoksa 1 gün beklemem mi lazim? Genişletmek için tıkla... Hemen başvuru yapabilirsin sıkıntı olmaz. Ben de evvelsi gün iade ettikten sonra yeni kart siparişi istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2022
Kingdragon01 dedi: Papara Black Card'ım chip okumadığı için bugün iptal ettim. Sizce hemen yeni kart başvurusu yapsam sıkıntı olur mu? Yoksa 1 gün beklemem mi lazim? Genişletmek için tıkla... Hemen başvuru yapabilirsin sıkıntı olmaz. Ben de evvelsi gün iade ettikten sonra yeni kart siparişi istedim.