batuhan_borann07 Femtopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #11 Meret dedi: Anime çıkmayacak maalesef. Genişletmek için tıkla... hocam müsait olduğun bir zaman bakar mısın
Meret dedi: Anime çıkmayacak maalesef. Genişletmek için tıkla... hocam müsait olduğun bir zaman bakar mısın
Blablaherneyse Yoctopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Temmuz 2022 #12 Animeye yeni bölüm gelmediği için mangasından devam etmek istersem kaçıncı ciltten başlamam lazım.
B Bagran Yoctopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #13 EmreGUGU dedi: Öyle bi' yerde bitti ki anime kafayı yememek gerçekten mümkün değil. Manga devam ediyor ama mangayı okumak istemiyorum. Animeden takip etmek istiyorum. Anime çıkacak mı? Çıkacaksa çıkış tarihleri ile ilgili haberler var mı? Genişletmek için tıkla... 2023'de filmi çıkacak. Filmden sonra anime devam edecek.
EmreGUGU dedi: Öyle bi' yerde bitti ki anime kafayı yememek gerçekten mümkün değil. Manga devam ediyor ama mangayı okumak istemiyorum. Animeden takip etmek istiyorum. Anime çıkacak mı? Çıkacaksa çıkış tarihleri ile ilgili haberler var mı? Genişletmek için tıkla... 2023'de filmi çıkacak. Filmden sonra anime devam edecek.
MusabTR58Sivas Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #14 Yakında filimi gelecekmiş. Ancak 2023 de.
Egemen_yesil Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #15 Bu filminden sonra anime devam edecek mi bir bilginiz var mı bir de film haziran da çıkcakmış anime ne zaman çıkar
Bu filminden sonra anime devam edecek mi bir bilginiz var mı bir de film haziran da çıkcakmış anime ne zaman çıkar
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 31 Mayıs 2023 #16 T21 dedi: En az 2-3 sene sonra devam eder herhalde. En iyisi One Piece izlemek, izle izle bitmiyor. Genişletmek için tıkla... Oda, ölmeden mangayı bitirse iyi.
T21 dedi: En az 2-3 sene sonra devam eder herhalde. En iyisi One Piece izlemek, izle izle bitmiyor. Genişletmek için tıkla... Oda, ölmeden mangayı bitirse iyi.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #17 443595 dedi: Oda, ölmeden mangayı bitirse iyi. Genişletmek için tıkla... Şu an işlenen arc deniz hükümdarları ile olan savaşı işliyordu galiba, hikaye olarak işlenecek bir şey kaldımı ki bundan sonra?
443595 dedi: Oda, ölmeden mangayı bitirse iyi. Genişletmek için tıkla... Şu an işlenen arc deniz hükümdarları ile olan savaşı işliyordu galiba, hikaye olarak işlenecek bir şey kaldımı ki bundan sonra?
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 31 Mayıs 2023 #18 T21 dedi: Şu an işlenen arc deniz hükümdarları ile olan savaşı işliyordu galiba, hikaye olarak işlenecek bir şey kaldımı ki bundan sonra? Genişletmek için tıkla... Kutsal şövalyeler daha yeni gösterildi. Onun dışında işlenecek olan 4-5 tane savaş kalmıştır. Teori olarakta Enel'in Ay'a gitmesi işlenebilir.
T21 dedi: Şu an işlenen arc deniz hükümdarları ile olan savaşı işliyordu galiba, hikaye olarak işlenecek bir şey kaldımı ki bundan sonra? Genişletmek için tıkla... Kutsal şövalyeler daha yeni gösterildi. Onun dışında işlenecek olan 4-5 tane savaş kalmıştır. Teori olarakta Enel'in Ay'a gitmesi işlenebilir.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #19 443595 dedi: Kutsal şövalyeler daha yeni gösterildi. Onun dışında işlenecek olan 4-5 tane savaş kalmıştır. Teori olarakta Enel'in Ay'a gitmesi işlenebilir. Genişletmek için tıkla... Dâhâ çok var o zaman bitmesine. 736. bölümde izlemeyi bırakmıştım, Rebecca'nın maşallahı var arc bitsin istemedim.
443595 dedi: Kutsal şövalyeler daha yeni gösterildi. Onun dışında işlenecek olan 4-5 tane savaş kalmıştır. Teori olarakta Enel'in Ay'a gitmesi işlenebilir. Genişletmek için tıkla... Dâhâ çok var o zaman bitmesine. 736. bölümde izlemeyi bırakmıştım, Rebecca'nın maşallahı var arc bitsin istemedim.
DenizYb Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #20 Şöyle canlandıralım konuyu, animenin devamı hakkında bilgisi olan var mı acaba devam edecek mi ya da yeni sezon olarak çıkacak mı?
Şöyle canlandıralım konuyu, animenin devamı hakkında bilgisi olan var mı acaba devam edecek mi ya da yeni sezon olarak çıkacak mı?