Black Desert Online Düşünceleriniz

erdem1925

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu oyun yakın zamanda Türkiye'ye geldi ve tanıtımı yapıldı reklamlarını ve videolarını baya gördüm. Oyun motoru oynanışı olarak baya iyi duruyor, ama tabii ki ücretli. Siz ne diyorsunuz, ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafikleri çok güzel. Ağır grind oyunu. Yapılacak tonla şey var. Meslekler ayrıntılı ve keyifli. Toplam 14 class var yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaşım eskiden VPN ile oynuyordu. Şimdi Türkiye'ye geleceğini duyunca 100 TL'lik pakedini aldı. Umutlu bakalım. Ben de MMORPG sever birisi olarak güzel çıkarsa başlarım. Ama başlangıçta sadece 4 class olacakmış. Oyunun içeriği zamanla (Yapımcı röportajında izlediğim kadarıyla çıktıktan 1 yıl sonra) tamamlanacakmış. Oyunun kapalı betası 8 Kasım'da başlayacak. Tek sevmediğim yanı ise bizi Avrupa sunucularından ayrı tutuyor olmaları. Gerekçe olarak Avrupa serverındaki oyuncuların çok geliştiği, yeni başlayacak olan Türklerin onlara yetişemeyecek olması gösterilmiş ancak bence sebep Türk oyuncuların online oyunlarda hile ve saygısızlık konusunda master yapmaları yüzünden bizi onlara bulaştırmak istememeleri.

Grafikleri çok güzel. Ağır grind oyunu. Yapılacak tonla şey var. Meslekler ayrıntılı ve keyifli. Toplam 14 class var yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaşım eskiden VPN ile oynuyordu. Şimdi Türkiye'ye geleceğini duyunca 100 TL'lik pakedini aldı. Umutlu bakalım. Ben de MMORPG sever birisi olarak güzel çıkarsa başlarım. Ama başlangıçta sadece 4 class olacakmış. Oyunun içeriği zamanla (Yapımcı röportajında izlediğim kadarıyla çıktıktan 1 yıl sonra) tamamlanacakmış. Oyunun kapalı betası 8 Kasım'da başlayacak. Tek sevmediğim yanı ise bizi Avrupa sunucularından ayrı tutuyor olmaları. Gerekçe olarak Avrupa serverındaki oyuncuların çok geliştiği, yeni başlayacak olan Türklerin onlara yetişemeyecek olması gösterilmiş ancak bence sebep Türk oyuncuların online oyunlarda hile ve saygısızlık konusunda master yapmaları yüzünden bizi onlara bulaştırmak istememeleri.

Düşünceleriniz de haklısınız. Ama yakın zamanda ki Knight Online World gerçeğini düşündüğümüzde onlarda en az sizin kadar haklı. Bizim toplumumuz Avrupa sunucusu ile birleştirildiği gibi oyuna her türlü illegal uygulamaları sokmaya başlayacaktır.

Oyuna 3 ay önce başladım şuan 58lvl valkyrie oynuyorum ve oyunun en ilginç kısmı combat sistemi aynı zamanda en eğlenceli desem yeridir. Bir sürü meslek dalı var, para kazanma yolları çok başta balıkçılık yapıyordum ama grinding en karlısı leveliniz yüksek olduğunda. Grafikler harika, karakter yaratma mükemmel haritanın merkez bölgeleri hariç düzgün bir fps alıyorum ama şehir içi 30 a kadar düşüyor Avrupa'da serverlar bayağı kalabalık ve TR yi Avrupa'da açsalardı gerçekten kasması uğraştırırdı ama item bulması kolay olurdu marketten yeni serverda kimse bişey craflamayacağı için sıkıntı yaratabilir. Tr serverına geçmeyi düşünmüyorum oyunu oynamama karşı Ping ile sıkıntıyı TTnet yaratıyor zaten.

Bence oynanır, en azından bir arkadaşlarla düşünüyoruz başlamayı. Zaten yakında açık betası da geliyor, epey hoş olacak gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı