Black Desert Online envanter doluyor

kenan360

Hectopat
Dün Black Desert'a başladım ama Black Desert'ta ne yapacağıımı bilmiyorum. Normalde Black Desert Mobile oynuyordum, oyun bayağı hoşuma gitti ve ben de mobil sürümü böyleyse PC sürümü daha iyidir diye düşünerekten PC sürümünü indirdim. İndirdim de öyle kilitlendim, hani ne yapacağımı bilmiyorum. Mesela envanter slotum doldu, 32/32 oldu, slot alayım dedim o da galiba paralıymış. Şimdi envanterden bir şey atmak istemiyorum; çoğu eşya sandık, çoğu eşya ise ışıklı mışıklı ve ileride lazım olur diye atmiyorum. Sandıkları da yer olmadığı için açamıyorum.

Mobil sürümde böyle değildi, hiç sıkıntı yaşamadım. Görev yapıyorum, görevden gelen eşyaları da alamıyorum yerim olmadı için, acaba level atlayaraktan mı slot kazanıyoruz mantığıyla 10lvl oldum ama tık yok. Mobil sürümde at vardı, görev yaparak elde etmiştim, o atın envanteri oluyordu. Sonra bir de kamp vardı, kampın deposu vardı. Depoya 64'e yakın item koyabiliyorduk.

Galiba mobil ile PC arasında bayağı fark var. Şu an oyunda tek yaptığım şey bir tane savaş alanında böyle askerler falan bir yaratıklarla çatışıyor, orada XP kasmak ve o yaratıkları öldürünce bayağı XP geliyor. Yani işte böyle, oyunu oynayan, bilen arkadaşlar bir el atsa iyi olur.

Ya da ben mi çok aceleci davranıyorum? Hani oyunu oynadıkca belki slot, depo, at verir. Şu an oyunda en çok istediğim şey bu slot sorununu çözmek, para kasma, silah alma, haritayı gezme eşya satma falan. Onları bir şekilde öğrenirim zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı