Black Friday indirimleri nerede?

@WTC benim de alasım gelmişti, sonra vazgeçmiştim. Bence artık 2022 yılında çıkacak performansı arttırılmış Ryzen 5000 serisini beklemek daha mantıklı olacaktır.
 
@WTC benim de alasım gelmişti, sonra vazgeçmiştim. Bence artık 2022 yılında çıkacak performansı arttırılmış Ryzen 5000 serisini beklemek daha mantıklı olacaktır.
Zaten o yüzden yatırım amaçlı 5800X almayı düşünüyorum :) Çünkü böyle devam ederse değeri 8.000 TL'leri bulacak ve yeni işlemciler daha pahalıya çıkacak. Çıktıkları zaman eldekini satıp, üstüne fazla para koymadan geçebilrim.

Sistemi mümkün olduğunca güncel tutmaya çalışıyorum. Böylelikle değerleri çok düşmeden yenilerini almam daha kolay oluyor. RTX 3080'i, 1080Ti satarak 8.000 TL'ye almıştım. Üstüne sadece 4.500 TL eklemiştim. Şimdi ise değerini dörde katladı. Aynısını zamanı geldiğinde az miktar ödeyerek yükseltme yapmak için işlemciye uygulamak istiyorum. Umarım güzel bir indirim yakalarım.
 
Katılıyorum hocam salonun tadı ayrı fakat yakın olan bir tane salon var o da çok büyük içinde her şey var diye fiyatı absürt şekilde pahalı. Şimdi de zam gelmiş bir aylık 600 TL verilmez diye düşünüyorum birsz pahalı değil mi?
Uzaya falan çıkmana imkan tanıyorsa alınır. 😂
140-200 TL arası aylık ücret talep ediyor buradaki çoğu salon.
Kardiyo yapmam, göğüs makineleri ve dambıllar yetiyor zaten bana.
 
Keşke yaz mevsimi sonlarına doğru teknolojik ürün alsanız ben hep o dönemlerde alırım en düşük olduğu zamanlardır. Nedense o vakitlerde bir şeyler oluyor ve fiyatlar dip yapıyor Temzu sonu Ağustos ortaları
 
Bu konuyu indirim olmadığı için açmıştım. Fakat şimdi artık kesinlikle hepsine zam olacak. Çünkü döviz kuru çıldırdı. Şu an indirim yerine, bindirim olmasın diye dua ediyoruz :)
 

Geri
Yukarı